Στο δρόμο για τ΄ αστέρια η Χετάφε!

Gazzetta team
Στο δρόμο για τ΄ αστέρια η Χετάφε!

bet365

Η Χετάφε απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Μεστάγια από τη Βαλένθια και διατηρήθηκε σε τροχιά... Champions League. Ανατροπή παραμονής για Βιγιαρεάλ!

Ακάθεκτη στο δρόμο για τ΄ αστέρια η Χετάφε, η οποία δεν ηττήθηκε ούτε στο Μεστάγια καθώς απεσπασε λευκή ισοπαλία από τη Βαλένθια. Οι Μαδριλένοι έμειναν έβδομο διαδοχικό ματς αήττητοι, διατηρήθηκαν στην 4η θέση και στο +2 από την Αλαβές. Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες, με τη Χετάφε να είναι καλύτερη στο α' μέρος, αλλά Μολίνα και Μάτα δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά. Στην επανάληψη οι Νυχτερίδες ανέβασαν ρυθμό, ο Γκουέντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το VAR δεν έδειξε σέντρα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά Παρέχο και Γκαμεϊρό δεν τους λύτρωσαν. Ετσι, η Βαλένθια έμεινε στο -6 από την Χετάφε!

Ανατροπή... παραμονής!
Με φόρα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ η Βιγιαρεάλ, επικράτησε 3-1 της Ράγιο και βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βυθίστηκαν περισσότερο και το έργο της παραμονής έγινε πολυ δύσκολο. Η Ράγιο προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με τον Σουάρες , αλλά οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν... δυο λεπτά για την ανατροπή! Στο 50' ο Εκαμπί έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 52' ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-1. Στο 88' ο Μορένο διαμόρφωσε το 3-1!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα