Ρεάλ Μαδρίτης: 100.000.000 ευρώ για τον Ράσφορντ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ρεάλ Μαδρίτης: 100.000.000 ευρώ για τον Ράσφορντ!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να τα... σκάσει γερά για να τον αποκτήσει κι ο Μάρκους Ράσφορντ αναμένεται να έχει το ερχόμενο καλοκαίρι ένα μεγάλο δίλημμα μπροστά του για την καριέρα του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ίντερ - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν παίκτες που θα φέρουν και πάλι λάμψη στην ομάδα. Μεταγραφές που θα... ηχήσουν κι ο κρότος τους θα ακουστεί παντού. Ένας παίκτης με παρόν και μέλλον είναι ο Μάρκους Ράσφορντ και βάσει δημοσιεύματος, η «βασίλισσα» αναμένεται να τα... σκάσει για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Sun» ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ως ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης. Μάλιστα, το ποσό που είναι διατεθειμένοι στη Μαδρίτη να προσφέρουν ώστε να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι ανέρχεται στα 100.000.000 λίρες (114.000.000 ευρώ).

Η εν λόγω περίπτωση όμως δεν είναι εύκολη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον... δέσουν με νέο συμβόλαιο υποσχόμενοι ότι θα του προσφέρουν το πιο παχυλό συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ρόστερ. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη του υπόσχεται ότι θα γίνει ο νούμερο ένα επιθετικός της ομάδας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα