Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 1-0

bet365

Με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο... συνήθης ύποπτος Αντουάν Γκριεζμάν, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Λεβάντε και παραμένει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Primera Division.

Έστω και με άγχος η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το πολυπόθητο τρίποντο (1-0) που έψαχνε στο Wanda Metropolitano απέναντι στη Λεβάντε μειώνοντας προσωρινά στους δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το πέναλτι που έκανε γκολ ο Αντουάν Γκριεζμάν στο δεύτερο μέρος ήταν αμφισβητούμενο, με τους «Ροχιμπλάνκος» πάντως να βλέπουν και ένα τέρμα τους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης να ακυρώνεται με τη χρήση VAR.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Στο 10' ο Κόκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR, αποφασίζοντας να μην μετρήσει το γκολ λόγω φάουλ στην αρχή της φάσης. Η Ατλέτικο δυσκολευόταν με το 0-0 να παραμένει ως το 57'. Ένα γύρισμα της μπάλας μέσα στην περιοχή της Λεβάντε, βρήκε στο χέρι του Βούκσεβιτς, σε μία ωστόσο πολύ δύσκολη φάση. Ο Γκριεζμάν ευστόχησε από την άσπρη βούλα και η Ατλέτικο πήρε το προβάδισμα.

Οι παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε κινδύνευσαν στο 69', όταν και χρειάστηκε η επέμβαση του Όμπλακ σε προσπάθεια του Μοράλες για να κρατήσουν αυτό το 1-0 και να μείνουν στη μάχη της κορυφής. Ο... λυτρωτής πάντως για την «Ατλέτι» ήταν ξανά ο Γκριεζμάν, ο οποίος με το σημερινό έχει σκοράρει και τα πέντε τελευταία γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα εννιά στη φετινή Primera Division.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Αρίας, Σάβιτς (9' Χιμένες), Βιτόλο (76' Κάλινιτς), Κόκε, Πάρτεϊ, Ρόντρι Ερνάντεθ, Γκριεζμάν, Κορέα (72' Λεμάρ)

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Οϊερ, Τόνιο, Τσέμα (46' Κόκε), Καμπάσο, Ρομπέρ, Καμπάνια, Βούκσεβιτς (68' Ρουμπέν Ροτσίνα), Μοράλες, Μπάρντι, Μαρτί (68' Μπόρχα Μαγιοράλ), Τζέισον

 

LA LIGA Τελευταία Νέα