Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0

Gazzetta team
Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0

bet365

Η Μπέτις επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αποτέλεσμα που τη βοήθησε να πάρει απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, σκαρφαλώνοντας βαθμολογικά.

Μετά τη μεσοβδόμαδη επικράτηση επί του Ολυμπιακού για το Europa League, στην Μπέτις έβλεπαν μόνο νίκη στο μεσημεριανό κυριακάτικο παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ καθώς βαθμολογικά οι Βερδιμπλάνκος είχαν μείνει χαμηλά.

Η Μπέτις κατάφερε να πάρει το τρίποντο, που τη βοήθησε όχι μόνο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Primera Division, αλλά και να αναρριχηθεί στην 10η θέση του πίνακα, παίρνοντας διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ρόμα – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στην Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά η Μπέτις ήταν εκείνη που πήγε στα αποδυτήρια έχοντας πάρει κεφάλι στο σκορ (1-0) με τέρμα του Φίρπο στο 33'.

Οι ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος, αλλά η μπάλα δεν βρήκε ποτέ δίχτυα, με τον Πάου Λόπεθ να κρατάει όποτε χρειάστηκε ανέπαφη την εστία του. Έτσι η Μπέτις κράτησε αυτό το πολύτιμο 1-0 ως το τέλος, πιάνοντας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα