Χετάφε - Μπέτις 2-0

Gazzetta team
Χετάφε - Μπέτις 2-0

bet365

Τρίτη διαδοχική ήττα για την Μπέτις, η οποία πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση στην έδρα της Χετάφε, φεύγοντας με το εις βάρος της 2-0.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League βλέπει μέχρι στιγμής να πραγματοποιεί δύο διαφορετικές πορείες. Γιατί μπορεί στην Ευρώπη να στέκεται πολύ καλά, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει και εντός των συνόρων...

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι Βερδιμπλάνκος ήθελαν στην έδρα της Χετάφε να σηκώσουν κεφάλι έπειτα από τις δύο συνεχόμενες ήττες από τις οποίες προέρχονταν, όμως δεν τα κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά. Από το πρώτο μέρος φάνηκε ότι το μεσημέρι δεν θα ήταν καλό για τους παίκτες του Σετιέν. Η Χετάφε έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με την Μπέτις σε παθητικό ρόλο και τελικά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με προβολή του Μολίνα στο 60'.

Με την Μπέτις να μην έχει συνέλθει, η Χετάφε έφτασε και σε ένα δεύτερο τέρμα, με όμορφη προσωπική ενέργεια του Φουλκιέ στο 62', τελειώνοντας το παιχνίδι. Η Μπέτις δεν αντέδρασε ποτέ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να χάνει κι άλλο έδαφος, και τη Χετάφε να σκαρφαλώνει προσωρινά στην 8η θέση της Primera Division.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα