Αραούχο: «Χρωστάω πολλά στον Χιμένεθ»

Αραούχο: «Χρωστάω πολλά στον Χιμένεθ»

Κώστας Ζάλιαρης
Αραούχο: «Χρωστάω πολλά στον Χιμένεθ»

bet365

Τεράστια ευγνωμοσύνη αισθάνεται προς τον Μανόλο Χιμένεθ ο Σέρχιο Αραούχο, εξηγώντας την απόφασή του να γυρίσει στη Λας Πάλμας μετά το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ και τη δουλειά που έκανε μαζί του ο πρώην τεχνικός της «Ένωσης» για να τον κάνει να πιστέψει ξανά στον εαυτό του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο πρώην φορ των «κιτρινόμαυρων», αν και στην ΑΕΚ ήθελαν πολύ να συνεχίσουν μαζί του, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να γυρίσει στην Ισπανία για χάρη της Λας Πάλμας και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Μανόλο Χιμένεθ, ήταν καθοριστικός παράγοντας για εκείνον.

Μιλώντας στο Canary Islands 7, ο Αργεντινός είπε:

«Ο Μανόλο χειρίστηκε το θέμα μου όπως έπρεπε και ήταν πρόσωπο – κλειδί για να έρθω στη Λας Πάλμας. Με βοήθησε να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου και να επικεντρωθώ ξανά στον εαυτό μου και στο καλύτερο για εμένα. Η αλήθεια είναι ότι μετά το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, μου είπαν να περιμένω, αλλά εγώ ήθελα πολύ να γυρίσω πίσω στη Λας Πάλμας...

Ο Χιμένεθ μου είπε να παραμείνω ήρεμος, μου μιλούσε κάθε μέρα και επέμενε ν' ασχολείται μαζί μου για να γίνω καλύτερος. Χαίρομαι που κατάφεραν να του το ανταποδώσω με τα γκολ που πέτυχα... Ο Σέρχιο που είμαι εδώ και ενάμιση χρόνο, το οφείλω στον Μανόλο».

Όσο για την βοήθεια της συζύγου του και της κόρης του, ο Αραούχο τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου για τη σταθερότητα που μου προσφέρει και την χαρά που μου δίνει. Φροντίζει ώστε να είμαι κάθε μέρα χαρούμενος και πραγματικά έχω όσα θέλω μαζί της και με την κόρη μας στο σπίτι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα