Βιγιαρεάλ - Χετάφε 1-0

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Χετάφε 1-0

bet365

Ο Σέρχιο Ασένχο απέκρουσε δύο πέναλτι της Χετάφε και η Βιγιαρεάλ επέστρεψε στις νίκες (1-0), παραμένοντας στο κυνήγι της Βαλένθια για την 4η θέση.

Αν υπάρχει ένα ποδοσφαιρικό λεξικό, τότε στη λέξη «μαχητής» θα πρέπει να υπάρχει δίπλα το όνομα του Σέρχιο Ασένχο. Δεν είναι λίγο να έχεις πάθει τέσσερις φορές ρήξη χιαστών και να μην το βάζεις κάτω...

Από τον Δεκέμβριο που μας πέρασε ο 28χρονος Ισπανός τερματοφύλακας έχει επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της Βιγιαρεάλ και φυσικά δεν έχει βγει ποτέ. Και γιατί να βγει, άλλωστε, αφού είναι ο φύλακας – άγγελος της, με εμφανίσεις όπως αυτές απέναντι στη Χετάφε.

Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δύο πέναλτι έπιασε ο Ασένχο στο «Θεράμικα», σταματώντας αρχικά στο 36' τον Άνχελ και έπειτα τον Μολίνα στο 51', παίρνοντας απολύτως δικαιολογημένα τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Και τις δύο φορές ο Ασένχο διατήρησε το προβάδισμα για το «Κίτρινο Υποβρύχιο» που είχε δώσει ο Ενές Ουνάλ μόλις από το τρίτο λεπτό.

Αυτό το τέρμα έφτανε τελικά στη Βιγιαρεάλ για να επιστρέψει στις νίκες (1-0) και να ανέβει προσωρινά στην 5η θέση, παραμένοντας στο κυνήγι της «γειτόνισσας» Βαλένθια στη μάχη για την τετράδα.

Вильярреал - Хетафе. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα