Απίστευτη γκάφα της Ρεάλ με Κουτίνιο και πρώην παίκτη του Απόλλωνα!

Δήμος Μπουλούκος
Απίστευτη γκάφα της Ρεάλ με Κουτίνιο και πρώην παίκτη του Απόλλωνα!

bet365

Τρομερή ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αντί να πάρει τον Φελίπε Κουτίνιο, επέλεξε άλλο Βραζιλιάνο ο οποίος μάλιστα έπαιξε και για 5 ματς στον Απόλλωνα Σμύρνης!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Marca αποκάλυψε μία μοναδική ιστορία που μας γυρίζει πίσω στο 2008. Τότε η Ρεάλ Μαδρίτης είχε απορρίψει τον Βραζιλιάνο πλέι μέικερ και προτίμησε να αγοράσει έναν άλλο συμπατριώτη του, επίσης 16χρονο, τον Αλίπιο για 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κουτίνιο τελικά αποκτήθηκε από την Ίντερ για 2 εκατομμύρια ευρώ, πήγε δανεικός στη Βάσκο ντα Γκάμα και την Εσπανιόλ, για να καταλήξει στη Λίβερπουλ. Και πλέον είναι πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα με 150 εκατομμύρια!

Αντιθέτως ο Αλίπιο δεν έπιασε στη Ρεάλ με συμμετοχή μόνο στη δεύτερη ομάδα και το 2010 πήγε στη Μπενφίκα. Εκεί έμεινε ως το 2013 και ακολούθησαν η Αμέρικα της Βραζιλίας και η Αλ Σαριάχ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το 2013 - 2014 πήγε στην κυπριακή Ομόνοια, όπου έπαιξε σε 20 παιχνίδια, για να ακολουθήσει το 2014-15, ο Απόλλωνας Σμύρνης, στον οποίο όμως, αγωνίστηκε μόνο σε πέντε ματς, γιατί δεν έπεισε! Πλέον παίζει σε μία μικρή ομάδα της Βραζιλίας...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα