Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 5-0

Γιώργος Κοντογεώργης
Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 5-0

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε την κατάκτηση της 5ης Χρυσής Μπάλας στο Bernabeu και η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 5 γκολ από το ημίχρονο την Σεβίλλη (5-0), πηγαίνοντας στο -5 από την Μπαρτσελόνα.

Με το σκηνικό να είναι φιέστα για τον CR7, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και - αν και πολύ εύκολη - πήρε σημαντική νίκη. Ο Πορτογάλος έβαλε όσα γκολ είχει πετύχει μέχρι στιγμής σε όλο το πρωτάθλημα [2], η Ρεάλ διέλυσε τους Ανδαλουσιάνους και με αγώνα περισσότερο πήγε στους πέντε βαθμούς από την Μπαρτσελόνα [παίζει εκτός με την Βιγιαρεάλ]. Τα 24 τέρματα σε 50 αγώνες έφτασε ο Ρονάλντο κόντρα στην Σεβίλλη, σε βάρος της οποίας σκόραραν επίσης, Νάτσο, Κροος, Χακίμι.

Δεν υπάρχουν πολλά να πεις κανείς για το τι συνέβη στον αγώνα. Στο 3' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ Κίερ και Μουριέλ μπερδεύτηκαν και έκαναν δώρο στον Νάτσο το 1-0 και στο 23' ο Μάρκο Ασένσιο έκανε όμορφη ενέργεια και ασίστ στον Κριστιάνο Ρονάλντο που πλάσαρε ψύχραιμα στο τετ-α-τετ τον Σέρχιο Ρίκο (2-0). Η επιθετικότητα της Ρεάλ δεν σταματούσε και στο 31' ο Χεσούς Νάβας έκανε χέρι σε προσπάθεια του Μαρσέλο για να ευστοχήσει ο Κριστιάνο στο πέναλτι για το 3-0. Το φινάλε του πρώτου μέρους είχε ακόμα δύο γκολ για τους Merengues που έφτασαν στο 4-0 στο 39' ύστερα από ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Βάθκεθ στον Κροος που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και το 5-0 έγινε στο 42' όταν Ρονάλντο - Μπενζεμά συνδυάστηκαν και ο 18χρονος δεξιός μπακ, Ασράφ Χακίμι, δεν αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος, όπως πολύ εύκολα θα μπορούσε να έχει μαντέψει κανείς, η Ρεάλ άφησε το πόδι από το γκάζι και αφού επέτρεψε κάποιες μικροευκαιρίες στην Σεβίλλη, είχε τη μεγαλύτερη φάση στο 67' με κεφαλιά του Μπενζεμά στο δοκάρι μετά τη σέντρα του Μαρσέλο. Επόμενη πιο αξιοσημείωτη στιγμή ήταν η αντικατάσταση του Ρονάλντο στο 76' που έφερε μερικές αποδοκιμασίες από τις εξέδρες του Bernabeu, με το 5-0 να μην αλλάζει.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Μαρσέλο, Νάτσο, Βαγιέχο, Χακίμι, Κροος (63' Γιορέντε), Μόντριτς (71' Θεμπάγιος), Ασένσιο, Βάθκεθ, Ρονάλντο (76' Ισκο), Μπενζεμά.

Σεβίλλη (Εντουάρδο Μπερίσο): Ρίκο, Καρόλ, Λενγκλέ, Κίερ, Μερκάδο, Πισάρο, Μπανέγα (81' Κρον-Ντέλι), Βάσκες (71' Γκάις), Νάβας, Νολίτο (57' Σαράμπια), Μουριέλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα