Ρεάλ Μαδρίτης: «Καυγάς» μεταξύ Βαλβέρδε και Μπραχίμ Ντίας στο ματς κόντρα στη Μαγιόρκα

Newsroom
βαλβέρδε μπραχίμ ντίας

bet365

Ο Βαλβέρδε φαίνεται πως περιμένε μια πάσα από τον Μπραχίμ, δεν την πήρα ποτέ και υπήρξε μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μαγιόρκα.

Το παιχνίδι κόντρα στη Μαγιόρκα κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το Σάββατο (13/04). Η «βασίλισσα» κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 1-0, με τον Κάρλο Αντσελότι να δίνει λεπτά συμμετοχής σε λιγότερο βασικούς παίκτες ενόψει και της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης. Όπως αυτή που κατέγραψε η κάμερα ανάμεσα στον Βαλβέρδε και τον Μπραχίμ Ντίας. Ο επιθετικός της Ρεάλ ντρίμπλαρε επιδέξια αρκετούς αντιπάλους, αλλά τελικώς έχασε τη μπάλα, με τον Ουρουγουανό Φέντε Βαλβέρδε να αναγκάζεται να γυρίσει πίσω στην άμυνα με μεγάλη ταχύτητα για να ανακτήσει την κατοχή για τη Ρεάλ ανακόπτοντας την αντεπίθεση της Μαγιόρκα.

Όταν το πολυπόθητο γκολ επετεύχθη για τους Μαδριλένους, ο Ουρουγουανός επέπληξε τον Μπραχίμ που δεν είχε πασάρει την μπάλα νωρίτερα. Ένα μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο στα παιχνίδια που κρίνονται στην κόψη του ξυραφιού το οποίο όμως δεν πέρασε απαρατήρητο από τις κάμερες.

«Δώσε τη γ@μ*μ3νη μπάλα, δώσε τη γ@μ*μ3νη μπάλα, το μ*** της μάνας σου», είπε ο Βαλβέρδε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα