Μπαρτσελόνα: Ο Μαρτίνεθ πήρε άδεια για να παραστεί στη φιέστα της... Μπιλμπάο

Νίκος Κικίδης
Ινίγο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ινίγο Μαρτίνεθ δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του και πήρε άδεια από τη Μπαρτσελόνα για να παραστεί στη φιέστα της Αθλέτικ Μπιλμπάο για την κατάκτηση του Copa Del Rey.

Ο Ινίγο Μαρτίνεθ το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και αποχώρησε ως ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο για να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα, αλλά το πέρασμά του από το «Σαν Μαμές» παραμένει χαραγμένο στην καρδιά του.

Ο Ισπανός αμυντικός άλλωστε παραμένει μέχρι και σήμερα μέλος του συλλόγου και τρανταχτή απόδειξη για την σύνδεσή του με τους Βάσκους αποτέλεσε το γεγονός πως θα παραστεί κανονικά στη φιέστα για την κατάκτηση του Copa Del Rey μετά από 40 χρόνια.

Αν και η Μπιλμπάο ήταν υπεύθυνη για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη διοργάνωση, ο Μαρτίνες έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του προς την πρώην ομάδα του και πήρε άδεια από τον Τσάβι για να βρεθεί στο πάρτι τίτλου.

Ο 32χρονος άλλωστε είναι τιμωρημένος για το επερχόμενο ματς με την Κάντιθ και ούτως ή άλλως δεν θα μπορεί να δώσει το παρών, γεγονός που έπεσε τον Τσάβι να ανάψει το πράσινο φως για το ταξίδι του στη χώρα των Βάσκων, όπου η θρυλική Gabarra θα σαλπάρει ξανά στα νερά του ποταμού Ιμπαϊθάμπαλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα