Τσάμπι Αλόνσο: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι απέρριψε Λίβερπουλ και Μπάγερν λόγω Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπι Αλόνσο: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι απέρριψε Λίβερπουλ και Μπάγερν λόγω Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο αποφάσισε να ρίξει «άκυρο» στη Λίβερπουλ και την Μπάγερν, με τους Ισπανούς να τονίζουν ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω... Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρότι οι Άγγλοι και οι Γερμανοί είχαν ως δεδομένη την αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο τέλος της σεζόν, ο Ισπανός έκανε την απόλυτη ανατροπή και ανακοίνωσε την παραμονή του στις «ασπιρίνες». Ο Αλόνσο τόνισε ότι θα συνεχίσει στην Μπάγερ, ρίχνοντας έτσι «άκυρο» τόσο στη Λίβερπουλ, όσο και στην Μπάγερν με τις οποίες είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα η απόφαση αυτή πάρθηκε... λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως τονίζει η «Relevo» στο μυαλό του Αλόνσο βρίσκεται ήδη η Βασίλισσα, η οποία φέρεται να σκέφτεται το ίδιο ακριβώς. Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να ανανέωσε μόλις πριν από μερικούς μήνες έως και το 2026, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται ήδη το καλοκαίρι του 2025, με τον Αλόνσο να αποτελεί ο μεγάλος στόχος του.

Στη Βασίλισσα πιστεύουν ότι ο Αλόνσο θα είναι ο κορυφαίος προπονητής της νέας γενιάς και δεν θέλουν να τον χάσουν. Μάλιστα η «Relevo» τονίζει ότι όλα έχουν δρομολογηθεί, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για επίσημες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με το... ένστικτο των Ισπανών ωστόσο ο Αλόνσο θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2025, με τη Βασίλισσα να αναμένεται να «σπάσει» τη ρήτρα που έχει ο Ισπανός τεχνικός με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα