Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε πως αρνήθηκε πρόταση 200 εκατ. ευρώ για τον Γιαμάλ!

Νίκος Κικίδης
Γιαμάλ

bet365

«Όχι» σε μυθική πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λαμίν Γιαμάλ είπε η Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζοάν Λαπόρτα!

Πριν από μερικό διάστημα η «Marca» έριξε «βόμβα» στο μεταγραφικό παζάρι, αποκαλύπτοντας πως η Μπαρτσελόνα είχε αρνηθεί μια εξωπραγματική προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λαμίν Γιαμάλ που άγγιζε τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Το εξωφρενικό αυτό ποσό είχε κάνει δύσπιστους αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους, όμως ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Τζοάν Λαπόρτα, επιβεβαίωσε την πληροφορία!

Αν και δεν αποκάλυψε την ομάδα πίσω από την προσφορά, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών τόνισε πως πράγματι η διοίκηση απέρριψε πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων για το 16χρονο wonderkid της Μπαρτσελόνα.

«Έχουμε προτάσεις για παίκτες όπως ο Γιαμάλ για 200 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είπαμε όχι. Διότι εμπιστευόμαστε το αγόρι, το αθλητικό πρότζεκτ και δεν έχουμε ανάγκη. Είμαστε σε διαδικασία οικονομικής ανάκαμψης και βλέπουμε το τέλος του τούνελ» τόνισε αρχικά ο Λαπόρτα, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε και όλα τα υπόλοιπα... άκυρα που έχουν ρίξει στη Βαρκελώνη για διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

«Είχαμε επίσης προσφορές για τους Μπαλντέ και Φερμπίν Λόπεθ, μια πολύ σημαντική για τον Γκάβι, καθώς και για τους Πέδρι, Ντε Γιονγκ και Αραούχο. Αλλά δεν θέλουμε να τους πουλήσουμε. Μόνο από τα ονόματα που ανέφερα, θα είχαμε εισόδημα ένα δισεκατομμύριο ευρώ» κατέληξε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα