Χετάφε - Τζιρόνα 1-0: Οι ελπίδες τίτλου εξανεμίστηκαν στη Μαδρίτη

Νίκος Κικίδης
Τζιρόνα

bet365

Νέα εκδρομή στη Μαδρίτη, νέα ήττα για τη Τζιρόνα που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική για το παραμύθι του τίτλου, μιας και η Χετάφε επικράτησε 1-0 και την κράτησε στο -10 από τη Ρεάλ.

Η παραμυθένια σεζόν της Τζιρόνα φαίνεται πως δεν θα ολοκληρωθεί με κούπα στα χέρια της... Οι Καταλανοί έχουν ξεμείνει από δυνάμεις τις τελευταίες εβδομάδες και η νέα ήττα με 1-0 στη Μαδρίτη από τη Χετάφε φαίνεται να την εκτροχιάζει οριστικά από το κυνήγι της κορυφής, με τη Ρεάλ να ξεφεύγει στους δέκα βαθμούς μετά και το «διπλό» επί της Οσασούνα.

Το γκολ του 19χρονου Χεσούς Σαντιάγκο στο 33΄άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους, προβάδισμα το οποίο δεν έμελλε να χάσουν μέχρι το φινάλε του ματς. Δυο ευκαιρίες του Ντόφμπικ προς το τέλους του πρώτου μέρους ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Τζιρόνα για την ισοφάριση, με το 1-0 ωστόσο να παραμένει μέχρι το τέλος.

Πλέον η ομάδα του Μίτσελ κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη δεύτερη θέση, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δραπετεύσει την Κυριακή (17/3) από το «Μετροπολιτάνο» επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα