Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Η ουραγός την έβαλε... σε μπελάδες

Νίκος Κικίδης
Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Αν και ξεκίνησε ιδανικά στο ματς, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουραγού Αλμερίας (2-2) και πλέον βλέπει τη θέση της στην τετράδα να κινδυνεύει!

Η αρχή ήταν ιδανική αλλά η συνέχεια... καταστροφική! Η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε μόλις στο 2΄, όμως η ουραγός Αλμερία με δυο γκολ του Ρομέρο χάλασε τη βραδιά των Μαδριλένων που πλέον βλέπουν την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα να κινδυνεύει.

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα με τον Κορέα να ανοίγει το σκορ στο 2΄έπειτα από γύρισμα του Ρεϊνίλντο, η Αλμερία πάλεψε και με αρχικά ισοφάρισε στο 27΄με μακρινό σουτ του Ρομέρο. Στο 57΄ο Ντε Πολ με κούρσα και όμορφο πλασέ στη γωνία ανάκτησε το προβάδισμα για το σύνολο του Σιμεόνε, όμως οι γηπεδούχοι είχαν ξανά την απάντηση.

Στο 64΄ο Ρομέρο κινήθηκε σε μικρό χώρο στην περιοχή και με εντυπωσιακό σουτ σημάδεψε τον ουρανό των διχτύων για το 2-2, ρίχνοντας ξανά στο καναβάτσο την Ατλέτικο. Κι αφού στο 90+5΄ο Μοράτα αστόχησε από πλεονεκτική θέση οι Ροχιμπλάκος πέταξαν ξανά βαθμούς στο κυνήγι της τετράδας και πλέον επέτρεψαν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο να τους πιάσει στην τέταρτη θέση με νίκη απέναντι στη Μπέτις.

Μοιρασιά για Μαγιόρκα και Αλαβές

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα σε Αλαβές και Μαγιόρκα, με τον βαθμό να ικανοποιεί αμφότερες τις ομάδες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 76΄με τον Μπεναβίδες, όμως οι Νησιώτες ισοφάρισαν στο 88΄με τον Νάστασιτς και περιορίστηκαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα η Αλαβές ανέβηκε στη 12η θέση και δείχνει πολύ μακριά από... μπελάδες υποβιβασμού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα