Μπαρτσελόνα: Κάνει... όνειρα για Λεάο και στρώνει στα πόδια του 150 εκατ. ευρώ

Ιάσονας Θεριός
leao_milan

bet365

Παρά την... πολύπλοκη οικονομική της κατάσταση, η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά, σύμφωνα με τη Sport, για τον Ραφαέλ Λεάο και αναμένεται να επιχειρήσει να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τουλάχιστον περίπλοκα δείχνουν τα πράγματα στον πλανήτη της Μπαρτσελόνα, η οποία καλείται να διαχειριστεί τη δυσχερή της οικονομική κατάσταση, όπως και να βρει τον ιδανικό διάδοχο του Τσάβι το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει φρενάρει καθόλου τα μεταγραφικά της πλάνα, μιας και οι Καταλανοί «ονειρεύονται» να πυροδοτήσουν τη βόμβα του καλοκαιριού.

Όπως μετέδωσε η Sport, ο Τζουάν Λαπόρτα θα ήθελε να χτίσει μια ομάδα γεμάτη από ταλέντα της Masia και να επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό σε μια «αστεράτη» προσθήκη. Και ο εκλεκτός για αυτή ακούει στο όνομα του Ραφαέλ Λεάο. Ο εξτρέμ της Μίλαν δεδομένα θα προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους την επόμενη μεταγραφική περίοδο και η Μπάρτσα είναι ένας από αυτούς, αφού πρόκειται να δουλέψει σκληρά για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση. Αρχικά, ο Πορτογάλος ανανέωσε πρόσφατα με τη Μίλαν ως το 2028 και το συμβόλαιό του περιλαμβάνει ρήτρα 175 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μπαρτσελόνα θα διαπραγματευτεί με τους Ροσονέρι, προσφέροντας ένα ποσό της τάξης των 150 εκατομμυρίων, ευελπιστώντας πως θα τούς πείσει να πουν το «ναι».

Φυσικά, για μια τέτοια επένδυση θα χρειαστεί να βγάλει στο σφυρί ορισμένους ποδοσφαιριστές της και να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τα λογιστικά της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα