Ρουμπιάλες: Απορρίφθηκε η έφεση από τη FIFA

Ρουμπιάλες: Απορρίφθηκε η έφεση από τη FIFA

Newsroom
Ρουμπιάλες: Απορρίφθηκε η έφεση από τη FIFA

bet365

Απορρίφθηκε η έφεση του Λουίς Ρουμπιάλες κατά της τριετούς απαγόρευσης από το ποδόσφαiρο που του είχε επιβάλλει η FIFA.

Η επιτροπή εφέσεων της FIFA επιβεβαίωσε τον τριετή αποκλεισμό του Λουίς Ρουμπιάλες, καθώς απέρριψε την προσφυγή του πρώην προέδρου της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Θυμίζουμε, πως η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέκλεισε στις 30 Οκτωβρίου τον Ρουμπιάλες από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, αφού ο 46χρονος Ισπανός αξιωματούχος στην απονομή του παγκοσμίου κυπέλλου είχε φιλήσει την Τζένι Ερμόσο χωρίς τη συναίνεσή της.
Ανακοινώνοντας την απόφαση της, η FIFA είπε ότι «επαναλαμβάνει την απόλυτη δέσμευσή της να σέβεται και να προστατεύει την ακεραιότητα όλων των ανθρώπων και να διασφαλίζει ότι τηρούνται οι βασικοί κανόνες αξιοπρεπούς συμπεριφοράς».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρώην πρόεδρος της RFEF, θα παραπεμφθεί σε δίκη για την επακόλουθη πίεση στην παίκτρια Τζένι Ερμόσο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον αθλητικό διευθυντή της ανδρικής ομάδας, Άλμπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας Χόρχε Βίλντα και τον διευθυντή μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας Ρούμπεν Ριβέρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα