Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία: Ο Βινίσιους για το αμφιλεγόμενο γκολ του: «Έτσι το έκανα πάντα στην παραλία Κοπακαμπάνα» (vids)

Newsroom
βινισιους χερι ή ωμος

bet365

Ο Βινίσιους Τζούνιορ πρωταγωνιστής στην τελευταία διαιτητική... αναστάτωση στη La Liga χαρακτήρισε «υπέροχο» το γκολ που πέτυχε για τη Ρεάλ κόντρα στην Αλμερία (3-2).

Ανάμεσα στο χάος και τα πλάνα για το γκολ ισοφάρισης της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλμερίας, έλειπαν τα λόγια του ίδιους του σκόρερ Βινίσιους Τζούνιορ. Ώμος ή χέρι; Ούτε μια τηλεοπτική λήψη δεν ξεκαθαρίζει απόλυτα τις αμφιβολίες, όσο κι αν ο Ερνάντεθ Ερνάντεθ -διαιτητής του αγώνα- είπε ότι ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

Τι λέει όμως ο Βραζιλιάνος;

Ο παίκτης της Ρεάλ φυσικά υπερασπίζεται τον εαυτό του. Σε δημοσίευσή του στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Βινίσιους διεκδικεί τη νομιμότητα του γκολ: «Υπέροχο τέρμα! Έτσι το έκανα πάντα στην παραλία Κοπακαμπάνα».

Είναι αλήθεια ότι αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται ευρέως από τον Βραζιλιάνο σε αγώνες, ειδικά για να δίνει πάσες στους συμπαίκτες του, αλλά το ερώτημα, σε αυτή την περίπτωση, είναι αν η μπάλα έρχεται σε επαφή με τον ώμο ή με το χέρι του.

Δείτε μερικά πλάνα:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα