Αλμερία - Τζιρόνα 0-0: «Κόκκινη κάρτα» στους Καταλανούς

Νίκος Κικίδης
Τζιρόνα

bet365

Σε ένα ματς που δεν της πήγε σχεδόν τίποτα καλά η Τζιρόνα των δέκα παικτών από το 80΄κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Αλμερία και έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να πάει με νίκη μόνη στο +2.

Στη βαθμολογία πλέον είναι προσωρινά μόνη πρώτη, αλλά η διάθεση μετά το ταξίδι στην Αλμερία δεδομένα δεν είναι στο απόγειο για τη Τζιρόνα. Οι Καταλανοί δεινοπάθησαν στην έδρα της τοπικής ομάδας και έμειναν μακριά από το γκολ μόλις για δεύτερη φορά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα (η πρώτη φορά ήταν στην ήττα με 3-0 από τη Ρεάλ), χάνοντας στο έδαφος στη μάχη της κορυφής (0-0).

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν τολμηροί και σπατάλησαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα, όμως αστοχία και Γκαζανίγκα δεν επέτρεψαν στη Τζιρόνα να βρεθεί πίσω στο σκορ. Η αποβολή του Αλέις Γκαρθία στο 80΄έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν δεθχεί γκολ - μαχαιριά στις καθυστερήσεις ο Ραμαζάνι έστειλε τη μπάλα ψηλά από πλεονεκτική θέση.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Τζιρόνα να αφήνει δυο βαθμούς στην έδρα της Αλμερία και να επιτρέπει στη Ρεάλ να ονειρεύεται την πρώτη θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα