La Liga: Μοιρασιά για Μαγιόρκα και Θέλτα στις Βαλεαρίδες, κατρακυλά η Βιγιαρεάλ

Ιάσονας Θεριός
mallorca_celta

bet365

Η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα παρ'ότι προηγήθηκε είδε τη Μαγιόρκα να της αποσπά την ισοπαλία (1-1). Βαριά ήττα για τη Βιγιαρεάλ που διασύρθηκε από τη Λας Πάλμας (3-0) και δεν λέει να... σηκώσει κεφάλι.

Με τον Τάσο Δουβίκα να περνά ως αλλαγή στο παιχνίδι και να αγωνίζεται για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά, η Θέλτα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το προβάδισμά της και είδε τη Μαγιόρκα να της αποσπά την ισοπαλία 1-1 στις Βαλεαρίδες Νήσους. Στη 16η θέση παρέμεινε η ομάδα του Μπενίτεθ που κινδυνεύει (+2 από τις θέσεις του υποβιβασμού), δύο βαθμούς από πάνω της οι Νησιώτες.

Ο Ιάγκο Άσπας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 10', όμως το τέρμα του Λάρκιν στο 43' χάρισε τον βαθμό στη Μαγιόρκα.

Διασυρμός και κατρακύλα για τη Βιγιαρεάλ

Η Λας Πάλμας έκανε πάρτι και επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Βιγιαρεάλ, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις της La Liga, τέσσερις βαθμούς πίσω από την εξάδα. Σε πολύ δύσκολη θέση το Κίτρινο Υποβρύχιο, μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους ο Κιριάν Ροντρίγκες, ο όποιος άνοιξε και έκλεισε την παράσταση με δύο τέρματα στο 8' και το 63'. Το δικό του λιθαράκι έβαλε και ο Χερζόγκ σκοράτοντας στο 51’ για τα Καναρίνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα