Μπέτις: Ο Χοακίν ετοιμάζει το ντεμπούτο του ως ταυρομάχος

Μπέτις: Ο Χοακίν ετοιμάζει το ντεμπούτο του ως ταυρομάχος

Newsroom
Μπέτις: Ο Χοακίν ετοιμάζει το ντεμπούτο του ως ταυρομάχος

bet365

Ο θρύλος της Μπέτις, Χοακίν, σκοπεύει να κάνει το ντεμπούτο του σε φεστιβάλ ταυρομαχίας στο Ελ Πουέρτο ντε Σάντα Μαρία!

Ο Χοακίν Σάντσεθ δεν έκρυψε ποτέ το πάθος του για τις ταυρομαχίες και είναι κοντά στο να ντεμπουτάρει στο «El Puerto de Santa María». Θα είναι ένα Φεστιβάλ για το οποίο το περιβάλλον του πιστεύει ότι είναι προετοιμασμένος και θα χρησιμεύσει ως ιδανικό σκηνικό για να θέσει σε εφαρμογή τις προθέσεις του.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον δημοσίευμα της «ABC de Sevilla», επιμένοντας ότι γίνονται οι πρώτες κινήσεις για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που τον συνηθίσαμε. Ο παίκτης πάντα αναγνώριζε το πάθος του για τις ταυρομαχίες, αν και ο ηλεοπτικός του ρόλος σήμερα και τα καθήκοντά του στην Μπέτις έφεραν σε δεύτερη μοίρα το όνειρό του.

Ο Χοακίν θυμίζουμε αποσύρθηκε επίσημα από τους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της περασμένης σεζόν, παρά το γεγονός ότι συνέχισε να αποτελεί σημαντικό κομμάτι στα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Μετά από αυτό έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της πρασινόλευκης οντότητας με έναν ρόλο διαμεσολαβή ανάμεσα στην ηγεσία και τους παίκτες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα