Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-0: Μοιρασιά στο Σαν Σεμπαστιάν

Βασίλης Μπαλατσός
Σοσιεδάδ - Μπέτις

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Ρεάλ Μπέτις... αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Σαν Σεμπαστιάν και αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ (0-0). «Λευκή» ισοπαλία και στο Αλμερία - Μαγιόρκα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η δυνατή «μονομαχία» ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μπέτις στο «Σαν Σεμπαστιάν», καθώς οι δυο ομάδες «κόλλησαν» στην ισοπαλία δίχως τέρματα (0-0). Οι Βάσκοι έμειναν στην 5η θέση με 30 βαθμούς, οι Ανδασουλιάνοι είναι 6οι με 27 πόντουτς, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο ευνοήθηκε και ανέβηκε στην 5η θέση με 32 βαθμούς. Στον πάγκο για τους Βερδιμπλάνκος έμεινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Στο 33’ ο Θουμπιμέντι σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως ο Σίλβα απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 40' η Μπέτις έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Ίσκο σημάδεψε το δοκάρι. Η Σοσιεδάδ είχε κι αυτή δοκάρι στο 48' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ογιαρθάμπαλ, Στο 75’ ο Ντιαό βγήκε τετ α τετ με τον με τον Ρεμίρο αλλά δεν βρήκε εστία.

«Κόλλησαν» στο μηδέν Μαγιόρκα και Αλμερία

Αλμερία και Μαγιόρκα έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), στην έδρα της πρώτης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν τις κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις στιγμές που τους παρουσιάστηκαν, απέναντι στην ουραγό Αλμερία. Η Μαγιόρκα, η οποία μετά από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, κατάφερε να αποσπάσει ένα βαθμό και ανέβηκε στους 15 και τη 15η θέση της βαθμολογίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα