Παπασταθόπουλος: Έκανε ντεμπούτο με την Μπέτις στην ισοπαλία με την Αλμερία

Βασίλης Μπαλατσός
papastathopoulos_betis

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στη La Liga, καθώς πέρασε ως αλλαγή για την Μπέτις στο 83ο λεπτό της «λευκής» ισοπαλίας με την Αλμερία.

Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο πολύπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε την παρθενική του συμμετοχή με τη φανέλα της Μπέτις, καθώς πέρασε στο 83ο λεπτό της «λευκής» ισοπαλίας στην έδρα της Αλμερίας (0-0) αντί του Πετσέλα.

Ο 35χρονος στόπερ συμπλήρωσε ένα αξιοσημείωτο «καρέ», καθώς μετά από Serie A, Bundesliga και Premier League αγωνίστηκε στη La Liga και έγινε ο πρώτος Έλληνας που πέτυχε κάτι αντίστοιχο. Ο Παπασταθόπουλος έφυγε από την ΑΕΚ το 2008 για να πάει στην Τζένοα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ.

Ο Έλληνας αμυντικός έκανε το ντεμπούτο του περίπου 40 ημέρες μετά την ανακοίνωση του από τους Ανδαλουσιανούς και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 203 ημέρες όταν είχε αγωνιστεί στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague (14/5, 0-1).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα