Μπαρτσελόνα: Έτσι βίωσαν οι παίκτες της Μπάρτσα την εισβολή των οπαδών (vid)

Newsroom
Busquets

bet365

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Ζόρντι Άλμπα και ο Ρόναλντ Αραούχο στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες από την αρχή του τούνελ που οδηγεί στα αποδυτήρια.

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου από το βράδυ της Κυριακής (14/05). Μερίδα οπαδών της Εσπανιόλ πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε απευθείας στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, που πανηγύριζαν την κατάκτηση του τίτλου της La Liga. Ευτυχώς κανείς από τους Καταλανούς τραυματίστηκε σε κάτι που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Οι εικόνες από το γρασίδι προκαλούν πραγματικό πανικό. Μοιάζει σαν ένα πλήθος κόσμου να πηδάει εξαγριωμένο στον αγωνιστικό χώρο του «RCDE Stadium» και με σπριντ να κυνηγά τους παίκτες του Τσάβι θέλοντας να μπει στο τούνελ προς τα αποδυτήρια όπου κατέφυγαν οι παίκτες.

Σε εικόνες από το ESPN μπορείτε να δείτε πώς ο Σέρχιο Μπουσκέτς, με τρομερό θυμό, φωνάζει στους οπαδούς ενώ τον αρπάζουν οι δυνάμεις ασφαλείας, για να αποτρέψουν οτιδήποτε σοβαρό. Δίπλα του οι Μάρκος Αλόνσο και Ρόναλντ Αραούχο, οι οποίοι επίσης κρατούν τον Μπουσκέτς και προσπαθούν να τον πάνε στα αποδυτήρια πριν πιαστεί στα χέρια με τους οπαδούς της Εσπανιόλ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα