Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ 1-2: «Τορπίλη»... παραμονής

Βασίλης Μπαλατσός
Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ 1-2: «Τορπίλη»... παραμονής

bet365

Η Βαγιαδολίδ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε με 2-1 της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας και πήρε κομβικό τρίποντο στην μάχη της για την παραμονή στην La Liga.

Η Βιγιαρεάλ φαίνεται πως... ξόδεψε όλη της την ενέργεια στο μεγάλο «διπλό» κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Βαγιαδολίδ, εντός έδρας. Οι Albivioletas επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (2 ήττες - 2 ισοπαλίες) και πήραν βαθιά βαθμολογική «ανάσα», καθώς αύξησαν τη διαφορά της στο +5 από τη 18η Βαλένθια, έχοντας όμως ματς περισσότερο. Παρέμεινε στην 6η θέση το Κίτρινο Υποβρύχιο», με 47 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολύ γρήγορο γκολ, μόλις στο 2ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ του Αμαλάχ μετά από πάσα του Λάριν. Στο 15' ο Τσουκουέζε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 35' ο Ελ Γιαμίκ έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 74' με τον Καπού, με το 1-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα