Μπαρτσελόνα: Η Έλτσε ενδέχεται να κάνει ένσταση για τη συμμετοχή του Γκάβι

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Η Έλτσε ενδέχεται να κάνει ένσταση για τη συμμετοχή του Γκάβι

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Έλτσε εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει ένσταση για το ματς με την Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρεί αντικανονική βάσει του κανονισμού τη συμμετοχή του Γκάβι.

Η Μπαρτσελόνα χωρίς καν να «ιδρώσει» συνέτριψε την Έλτσε εκτός έδρας με 4-0, όμως η ουραγός της La Liga εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσεις τους τρεις βαθμούς στα... χαρτιά! Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία οι Πράσινοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν ένσταση, καθώς θεωρούν αντικανονική τη συμμετοχή του Γκάβι.

Το συμβόλαιο του νεαρού χαφ ανακλήθηκε και ουσιαστικά η άδεια συμμετοχής του στη La Liga έχει ακυρωθεί. Το άρθρο 141 της RFEF αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αγωνιστούν εκ νέου στην ίδια σεζόν, εφόσον η άδειά τους έχει ακυρωθεί νωρίτερα.

Οι Μπλαουγκράνα από την πλευρά τους έχουν πάει sτο Κεντρικό Μητρώο Εμπορευμάτων, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα από τις εγγραφές που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα εδαφικά μητρώα όπως για παράδειγμα αυτό της La Liga και έχουν πάρει ειδική άδεια για συμμετοχή του Γκάβι. Πάντως κάθε σύλλογος έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά για να αμφισβητήσει αυτή την άδεια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα