Ρεάλ Σοσιεδάδ - Έλτσε 2-0: Επέστρεψε στις νίκες και παραμένει σε τροχιά... αστεριών

Ιάσονας Θεριός
real_sociedad_win

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικρατώντας της Έλτσε με 2-0 έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από περίπου έναν μήνα και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την είσοδο στην τετράδα, σπουδαίο διπλό και για τη Βιγιαρεάλ, 3-0 την Οσασούνα.

Μπορεί να είχε μείνει μακριά από τις νίκες από τις 13 Φεβρουαρίου, όμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε εντός έδρας της Έλτσε με 2-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την έξοδό της στο Champions League της επόμενης σεζόν, αφού ανέβηκε στην 4η θέση στο +3 από την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως «καθάρισαν» στο δεύτερο μέρος. Στο 47' ο Τακεφούσα Κούμπο εκμεταλλεύτηκε τη φοβερή κάθετη του Νταβίντ Σίλβα και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 90' ο Μπαρεντσέα με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Επιβλητικό «διπλό» για τη Βιγιαρεάλ

Με το πολύτιμο τρίποντο έφυγε από την Παμπλόνα η Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Οσασούνα και αύξησε τη διαφορά στην 6η θέση, όντας πλέον στο +5 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Τσουκουέζε στο 14' άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μοράλες με δύο δικά του γκολ στο 85' και τις καθυστερήσεις έβαλε τα... κερασάκια στην τούρτα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα