Μπάγερν: Οι οπαδοί της διαμαρτυρήθηκαν με... μπαλάκια του τένις! (vid)

Μπάγερν: Οι οπαδοί της διαμαρτυρήθηκαν με... μπαλάκια του τένις! (vid)

bayern

bet365

Οι οπαδοί της Μπάγερν διαμαρτυρήθηκαν πετώντας μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο, στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Γερμανίας απέναντι στη Μίνστερ.

Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο Γερμανίας εκτός έδρας κόντρα στη Μίνστερ (4-0), σημαδεύτηκε από τη διαμαρτυρία των οπαδών της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το πρόστιμο των 65.000 ευρώ.

Μετά από τη συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού, 185 μπαλάκια του τένις πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Preussenstadion», διακόπτοντας τον αγώνα ενώ οι Βαυαροί κέρδιζαν με 1-0. Αμέσως μετά εργαζόμενοι και παίκτες απομάκρυναν τα μπαλάκα από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Η διαμαρτυρία των οργανωμένων της Μπάγερν ήταν σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του γερμανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Λειψία, στις 8 Σεπτεμβρίου, η οποία ανέβαλε το ντεμπούτο των ομάδων στο Κύπελλο. Παράλληλα κρατούσαν και ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Όχι στο Σούπερ Καπ το Σαββατοκύριακο του Κυπέλλου Γερμανίας».

Σύμφωνα με το κανάλι «Sport1», η Μπάγερν θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο των 65.000 ευρώ, με το ύψος του προστίμου να αποφασίζεται ανά μπάλα: 350 ευρώ για καθεμία που πετάχτηκε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα