Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης στην αποστολή με Καλαμάτα, μέσα και ο Γκιγέρμε

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης στην αποστολή με Καλαμάτα, μέσα και ο Γκιγέρμε

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Καλαμάτα. Επιστρέφει και ο Γκιγέρμε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (19:30) την Καλαμάτα στη ρεβάνς του 2-0 για τη φάση των 16 του Κυπέλλου με τον Φορτούνη να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ερυθρόλευκη αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το καλοκαίρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αρκετούς βασικούς του ποδοσφαιριστές για να τους δώσει ανάσες ξεκούρασης, με τον Γκιγέρμε ωστόσο να επιστρέφει έπειτα από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όσον αφορά τον Φορτούνη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε επιστρέψει τελευταία στις προπονήσεις και απέναντι στην Καλαμάτα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η προπόνηση κύλησε χωρίς προβλήματα με τον Μπενζιά να κάνει θεραπεία και τους Μπρούνο, Παπαδόπουλο, Ποντένσε να ακολουθούν έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα