Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 3-2 (0-1 κ.δ.)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 3-2 (0-1 κ.δ.)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης, χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή στην παράταση όπου βρέθηκε να χάνει 1-2 και να επικρατήσει τελικώς 3-2 του Πλατανιά για να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με... σωτήρες τους Ιγκλέσιας και Φερνάντεθ.

Με την... ψυχή στο στόμα πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας, επικράτησε στην παράταση με 3-2 του Πλατανιά, σε ένα παιχνίδι που οι Κρητικοί είχαν την πρόκριση στα χέρια τους μέχρι και το 111' αφού ήταν μπροστά στο σκορ 1-2. Από εκεί μέχρι το 120' όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν κι έφεραν τούμπα το ματς.

Ο Πλατανιάς μπήκε στο παιχνίδι αρκετά καλά και... πάγωσε την Τρίπολη μόλις στο 14', όταν ο Λουκίνας από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1 δίνοντας σκορ παράτασης στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση κι απείλησαν με τον Μπελόκ στο 27', όμως οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο 0-2, όταν στο 32' ο Καραγκούνης με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Πλατανιά μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης και της πρόκρισης δύο φορές. Πρώτα ο Μαρτίνεθ στο 72' αστόχησε με προβολή, ενώ στο 75' ο Σουάρες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η αστοχία των γηπεδούχων, οδήγησε το ματς στην παράταση όπου είχαμε έναν... κακό χαμό!

Πρώτα ο Ιγκλέσιας μετά από λάθος του Μάντζαρη στο 91', ισοφάρισε σε 1-1 κι έδινε την πρόκριση στην ομάδα του, όμως ο Πλατανιάς βρήκε την δύναμη και πήρε σκορ πρόκρισης πολύ γρήγορα! Συγκεκριμένα, στο 102' ο Μιγκέλ με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα έκανε το 1-2. Όμως η πρόκριση άλλαξε και πάλι χέρια μετά από 10 λεπτά. Τότε, στο 112', ο Πουρζιτίδης έκανε χέρι και ο Ιγκλέσιας από τα 11 βήματα ευστόχησε ισοφαρίζοντας εκ νέου, αυτή τη φορά σε 2-2. Πλέον η ομάδα της Αρκαδίας είχε και πάλι το εισιτήριο για τους «16» στα χέρια της...

Το... σφράγισε όμως, στις καθυστερήσεις της παράτασης. Ο Λουίς Φερνάντεθ, με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό 3-2 δίνοντας και τη νίκη στην ομάδα του, ενώ λίγα λεπτά πριν στο 116' ο Καραγκούνης είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Xιμένεθ): Μιχαήλ, Παναγιώτου (46' Κώτσιρας), Άνχελ Μαρτίνεθ, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Αντζουλάς (46' Καπίγια), Μουνάφο (103' Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46' Λουίς Φερνάντεθ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (61' Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86' Μπιανκόνι), Ουές, Λεϊρία (108' Παπαδόπουλος), Σμυρλάκης (81' Μποσέτι), Λουκίνας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα