Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. - Λαμία 0-3 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. - Λαμία 0-3 (vid)

bet365

Η Λαμία δεν είχε πρόβλημα να περάσει νικηφόρα από την Μυτιλήνη, καθώς με το 3-0 επί του Αιολικού επί της ουσίας... σφράγισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς και Σάλιακας τα γκολ.
Η Λαμία παρότι δέχθηκε πίεση αρχικά κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά εύκολα το εκτός έδρας εμπόδιο του Αιολικού. Με το τελικό 3-0 πήρε το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην συνέχεια του Κυπέλλου ενόψει της ρεβάνς.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Ο γηπεδούχος Αιολικός ξεκίνησε το ματς με κίπερ τον Σφύρλα, άμυνα με Αγριμάκη, Κρητικό, Βαλιό και Καλαφάτη και κέντρο με Σπόλιαριτς εξάρι και μπροστά του τους Τσομπανέλλη και Κατσίκη. Άκρα με Παλαμουτσή και Μπουρού και φορ τον Τσιπά.
Η Λαμία από την άλλη είχε πορτιέρο τον Θεοδωρόπουλο, άμυνα με Ασίγκμπα, Τζανετόπουλο, Πλιάτσικα και Μπαχανάκ, κέντρο με Μπουλούλη - Ντε Ολιβέϊρα και μπροστά τους τον Ντελ πίνο, άκρα με Σάλιακα και Ρόμανιτς και μπροστά τον Τουράμ.
ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΑΛΛΑ Η ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΑΘΑΡΙΣΕ
Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα. Στο 5' ο Μπουρούς από καλό σημείο είχε ένα σουτ το οποίο μπλόκαρε ο αντίπαλος πορτιέρο. Στο 15' ο Τουράμ έσπασε ωραία και με τακουνάκι την μπάλα στον Ρόμανιτς που βγήκε απέναντι στον Σφύρλα και σκόραρε με ωραίο τελείωμα για το 0-1. Στο 17' ο Κρητικός έκοψε καίρια τον Τουράμ που έβγαινε μόνος του για να σκοράρει. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πρέσαραν και άλλο κυρίως από στατικές φάσεις για να κάνουν το 0-2. Στο 32' το φάουλ του Σάλιακα έφυγε λίγο έξω. Λίγο μετά ο ίδιος παίκτης είχε ένα σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 43' ο Ρόμανιτς έχασε τετ α τετ και μετά ο Κρητικός έβγαλε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή το σουτ του Σάλιακα. Στο 45' ο Ντελ Πίνο έκανε με εξαιρετικό τρόπο το 0-2. Πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο πολύ ωραία, άλλαξε πόδι και με πλασέ σκόραρε. Γενικότερα πάντως σε πολύ καλή ημέρα ήταν ο Ρόμανιτς.
ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΙΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ
Στο β' μέρος η Λαμία έδειξε περισσότερο να θέλει να διαχειριστεί το ματς. Στο 57ο λεπτό ο Τουράμ είχε χαμένη ευκαιρία σουτάροντας πολύ άσχημα ενώ βρέθηκε σχεδόν απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 63' ο Λαμπράκης είχε ένα πολύ καλό σουτ που έβγαλε πολύ δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος. Στο 70' ο Καραγιάννης έβγαλε πολύ ωραία κάθετη στον Σάλιακα που από κοντά έκανε το 3-0.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΔΕΚΑ Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ
Στο 82' ο Σπόλιαριτς δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Είχε χτυπήσει αφότου έγιναν οι αλλαγές του Αιολικού. Έτσι οι γηπεδούχοι τελείωσαν με δέκα παίκτες το ματς.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας,Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Σπόλιαριτς, Τσομπανέλλης (69' Λαζαρίδης), Κατσίκης (76' Παρέλλης), Παλαμουτσής, Μπουρούς και Τσιπάς (58' Λαμπράκης).
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας (75' Νικολόπουλος), Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Ντε Ολιβεϊρα, Σάλιακας, Ντελ Πίνο (63' Βλαχομήτρος), Ρόμανιτς και Τουράμ (69' Καραγιάννης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα