Κύπελλο: Επικρατέστερη η εκδοχή για διοργάνωση χωρίς ομίλους και με μονό τελικό

Κύπελλο: Επικρατέστερη η εκδοχή για διοργάνωση χωρίς ομίλους και με μονό τελικό

bet365

Οι Ψαρόπουλος και Λυσάνδρου παρουσίασαν δύο προτάσεις για το format του Κυπέλλου - δίχως να ληφθεί απόφαση όπως είχε προκύψει από πριν - με την εκδοχή του προέδρου της Λίγκας χωρίς ομίλους και με μονό τελικό να κερδίζει περισσότερο τις εντυπώσεις.

100% Επιστροφή* χρημάτων Χολαργός - AEK! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα υπήρξε αναβολή της απόφασης για το format του Κυπέλλου. Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ωστόσο παρουσιάστηκαν κυρίως δύο προτάσεις.

Η μία του Ψαρόπουλου που περιλαμβάνει 137 αγώνες και έχει ομίλους υπό άλλη μορφή και διπλό τελικό. Η 2η του Λυσάνδρου που παρουσίασε με power point όλες τις δομές των Κυπέλλων στις χώρες της Ευρώπης και πρότεινε διοργάνωση με 117 ματς δίχως ομίλους και με μονό τελικό. Η πρόταση του προέδρου της SL κέρδισε για τα καλά πόντους αλλά τελική απόφαση θα βγει στις 28 Μαϊου μετά από την τελική εισήγηση - πρόταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Και τα 2 αυτά πλάνα έχουν μέσα Κυπελλούχους ΕΠΣ.

Επιπλέον επικυρώθηκαν οι πίνακες των ομίλων της Γ' Εθνικής ενώ το επόμενο Δ.Σ. πάει για τις 19 Ιουνίου. Η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση προορίζεται για το Κάραβελ στις 28 Ιουνίου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα