ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα πάντα απ' τον τελικό Κυπέλλου και τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ! (vids, pics)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα πάντα απ' τον τελικό Κυπέλλου και τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ! (vids, pics)

bet365

Νταμπλούχος. Κυριάρχος. Άξιος. Ο ΠΑΟΚ από το βράδυ του Σαββάτου είναι Κυπελλούχος Ελλάδος έχοντας κρατήσει την κούπα στην τροπαιοθήκη του για 3η σερί χρονιά και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Την ΑΕΚ.

Στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου όμως και πάλι δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι... μάχες οπαδών με τα ΜΑΤ, δείγμα ότι υπάρχει ανικανότητα να διοργανωθεί ακόμη κι ένας τελικός προσκλήσεων, που όπως αποδείχθηκε πολλές από αυτές πήγαν σε εντελώς λάθος χέρια. Γυρίζοντας στο αγωνιστικό κομμάτι ο τελικός δεν περνάει στην κατηγορία των... αξέχαστων.

Από πλευράς ποιότητας κινήθηκε σε ρηχά νερά αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τους παίκτες και τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά που πανηγύρισαν το πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους. Τόσο στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά την απονομή του τρoπαίου, όσο και στον Λευκό Πύργο, όπου μαζεύτηκαν χιλιάδες φίλοι της ομάδας αμέσως μετά την λήξη του αγώνα!

Η διαφορά στην αναμέτρηση έγινε από την γκολάρα του Τσούμπα Άκπομ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Άγγλο φορ να ξεσπάει σε κλάματα αμέσως μετά την λήξη. Η ΑΕΚ δεν είχε καμία σοβαρή αντίδραση στην αναμέτρηση για να ισοφαρίσει, κάτι που θα μπορούσε να κάνει αν στην φάση του Κάνιας, ο Γερμανός διαιτητής έδειχνε την... βούλα του πέναλτι.

*ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 1-0 (vid)

*ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πέταξαν μπουκάλι on camera στον Κοπιτσή (vid)

*ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Κάνιας παρηγόρησε τον Λιβάια (pics)

*ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Μαυρίδης το έκανε ξανά: 5/5 με το τατουάζ - γούρι! (pics)

Όμως ο ίδιος κατέφυγε στο VAR για να το συμβουλευτεί, στην πρώτη του... εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, έδειξε ότι δεν υπάρχει παράβαση και έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά! Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι ο απόλυτος θριαμβευτής. Ο Πέλκας σήκωσε πρώτος την κούπα κάνοντας ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα και πλέον μια σούπερ σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει την επιθυμία του να γίνει αυτή η ομάδα η πλέον πετυχημένη στην ιστορία του συλλόγου!

Από την άλλη ο Χιμένεθ για 3η σερί σεζόν έφυγε ως ηττημένος από έναν τελικό με τον ΠΑΟΚ και έκανε την αναδρομή στους προηγούμενους κάνοντας λόγο για «κλοπή στον Βόλο», την ίδια ώρα που ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος έκανε λόγο για μεγάλη αποτυχία, ενώ το αφεντικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από το Στάδιο χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Πάντως τόσο μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, όσο και στο χορτάρι του ΟΑΚΑ ακολούθησε ένα... μίνι πάρτι από τους Κυπελλούχους με τον Γιώργο Σαββίδη να κόβει το διχτάκι ως ενθύμιο και τον superman Πασχαλάκη να... σκαρφαλώνει στο οριζόντιο δοκάρι.

*ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι ακτίνες των νταμπλούχων Ελλάδας!

*ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο άνδρας - μυστήριο που... διέκοψε τον τελικό του κυπέλλου (vid)

*ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Αστυνομικός κοιμήθηκε στις κερκίδες!

*ΠΑΟΚ: Οι κυρίες των παικτών (pics)

*ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το «μήνυμα» των νικητών στο μπλουζάκι τους

*Μπίσεσβαρ: «Γράψαμε ιστορία, να συνεχίσουμε έτσι»!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα