ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0: Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0: Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

bet365

Διαβάστε από το gazzetta.gr την ατομική αξιολόγηση των παικτών της ΑΕΚ στην ήττα με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Μπάρκας: Είχε μια πολύ καλή επέμβαση στο 36’ σε προσπάθεια του Ακπομ, αλλά στο γκολ δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στο δεύτερο σωτήρια σταμάτησε τον Ζαμπά στο 55’.

Χουλτ: Πολύ κακό ματς από τον Σουηδό. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από την πλευρά του, ενώ στη φάση του γκολ χάνει τον Πέλκα και η ΑΕΚ μένει πίσω στο σκορ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο πριν βγει το ημίχρονο.

Τσιγκρίνσκι: Έδινε κατευθύνσεις στην άμυνα, ήταν καλός στις τοποθετήσεις του και στον αέρα, αλλά στη φάση του γκολ, μαζί με τον Οικονόμου χάνουν τον Άκπομ.

Οικονόμου: Μαζί με τον Τσιγκρίνσκι έχασε τον Άκπομ στο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν ενέπνεε καμία σταθερότητα στα μετόπισθεν, ενώ είχε και ένα αχρείαστο φάουλ στον Μπίσεσβαρ στο πρώτο μέρος που του στοίχισε την κίτρινη.

Μπακάκης: Από την πλευρά του στο ανασταλτικό κομμάτι δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Στα ανεβάσματα πέρασε μια σέντρα στον Λιβάια στο δεύτερο μέρος, αλλά ως εκεί. Μετά το 71’ έπαιξε ως τρίτο στόπερ, μέχρι το 80’ που αντικαταστάθηκε από τον Γαλανόπουλο.

Σιμόες: Έτρεξε στον χώρο του κέντρου, αλλά ανασταλτικά φαινόταν μόνος, καθώς δεν έπαιρνε βοήθειες και από τον Κρίστιτσιτς, χάνοντας μονομαχίες και βγάζοντας νεύρα.

Κρίστιτσιτς: Κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά, δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι στην ανάπτυξη από τον άξονα, ενώ και ανασταλτικά δεν έδινε τις απαιτούμενες βοήθειες στον Σιμόες. Αντικαταστάθηκε στο 76’ από τον Μπογέ.

Μάνταλος: Παίζοντας στην αριστερή πλευρά δημιουργικά στο πρώτο μέρος δεν έδωσε τίποτα. Στο δεύτερο πέρασε μια όμορφη κάθετη στο τετ-α-τετ του Πόνσε, είχε και μια καλή προσπάθεια σε σουτ, αλλά μέχρις εκεί.

Μπακασέτας: Πρέσαρε ψηλά στη δεξιά πτέρυγα, βοηθώντας ανασταλτικά. Επιθετικά προσπάθησε να περάσει κάποιες σέντρες μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντικαταστάθηκε από τον Γκάλο στο 71’.

Λιβάια: Σε πολύ χαμηλά επίπεδα η απόδοση του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος επιθετικά δεν είχε καμία αξιόλογη ενέργεια και ήταν εκτός αγώνα.

Πόνσε: Για την κλάση του, τουλάχιστον μια ευκαιρία από τις δύο που είχε σε πρώτο και δεύτερο μέρος αντίστοιχα έπρεπε να την τελειώσει. Έριξε ξανά πολύ τρέξιμο, πρεσάροντας ψηλά, αλλά στο εκτελεστικό κομμάτι έμεινε στο απόλυτο μηδέν.

Αλλαγές:

Γκάλο: Πέρασε στο 71’ στη θέση του Μπακασέτα με τον Χιμένεθ να γυρίζει το σύστημα σε 3-5-2 σε εκείνο το σημείο, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια σέντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Μπογέ: Μπήκε στο 76’ στη θέση του Κρίστιτσιτς με τον Χιμένεθ να ψάχνει την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι διαφορετικό για να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Γαλανόπουλος: Μπήκε στη θέση του Μπακάκη στο 80’ με τον Χιμένεθ να αλλάζει ξανά σε τετράδα στην άμυνα, αλλά δεν μπορεί να κριθεί ουσιαστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα