Η ΑΕΚ ζητάει τελικό στο ΟΑΚΑ με κόσμο και οκτώ θύρες για κάθε ομάδα

Η ΑΕΚ ζητάει τελικό στο ΟΑΚΑ με κόσμο και οκτώ θύρες για κάθε ομάδα

bet365

Τον αρχικό περσινό σχεδιασμό θέλει η ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας η αναμέτρηση να λάβει χώρα κανονικά στο ΟΑΚΑ με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες.

Στη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου το «παρών» από την πλευρά της ΑΕΚ δίνουν η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, οι Νίκος Σμπαρούνης, Νίκος Χαριτάκης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Ένωση επιθυμούσε την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, κάτι που επανάλαβε στη σύσκεψη. Συγκεκριμένα από την ΑΕΚ αυτό που ζητάνε είναι ο τελικός να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, με κόσμο και οκτώ θύρες ανοικτές για κάθε ομάδα. Κάτι που αποτελούσε ουσιαστικά τον αρχικό περσινό σχεδιασμό για τον τελικό του Κυπέλλου.

Όσον αφορά το θέμα της αλλαγής έδρας που έθεσε ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση ο τελικός να διεξαχθεί χωρίς οπαδούς, είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί καθώς κάτι τέτοιο θα καταργούσε τη χρήση του VAR. Μάλιστα, από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τόνισαν χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν από τον τελικό, δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως, δεν έχουμε λύσει βασικά ζητήματα και δεν γίνεται να ανοίγουμε και άλλα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα