Κύπελλο Ελλάδας: Στο δρόμο για τον τελικό!

Κύπελλο Ελλάδας: Στο δρόμο για τον τελικό!

bet365

Τα ημιτελικά αρχίζουν με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία.

Στις 19.00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης (CosmoteSport2) σ' ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό και να διεκδικήσουν το πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους.

Από την άλλη, οι Αρκάδες, θέλουν να βρεθούν για δεύτερη φορά σε τελικό μετά το 2013. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» αγωνιστικά είναι σε εξαιρετική φόρμα, οδεύει προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και επίσης έχει να αποκλειστεί σε νοκ άουτ έξι χρόνια!

Ο Λουτσέσκου, δεν έχει στη διάθεσή του τους Λημνιό, Πέλκα και Ολιβέιρα, ενώ εκτός είναι φυσικά κι οι Μαουρίσιο - Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά οι 18 που έχει επιλέξει: Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος, Μάτος , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης ,Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Κάνιας , Μίσιτς , Σάχοφ , Ελ Καντουρί ,Μπίσεσβαρ , Ενρίκε , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαρκ Φερνάντεθ και Μανιά. Τους παίκτες δηλαδή που τραβούν την ομάδα στο σκοράρισμα.

Η αποστολή των «κιτρινομπλέ»: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε, Μπέλοκ, Μουνάφο, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Ιγκλέσιας, Γλέζος, Καλτσάς, Δουβίκας και Αραβίδης.

Στις 21,30, η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (CosmoteSport1).

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γαλανόπουλο, Μπακασέτα και Τσιγκρίνσκι, αλλά επιστρέφει στα πλάνα του ο Άλεφ.

Η αποστολή της Ενωσης: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνα, Μπούση, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνη, Σιμόε, Κλωναρίδη, Μάνταλο, Μπότο, Γιούση, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ.

Ο Μάκης Χάβος έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Σκόνδρα, ενώ ο Σαράνοφ έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης, όπως κι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος, Κωστίκας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα