Ουζουνίδης: «Αν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις...»

Ουζουνίδης: «Αν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις...»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Αν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις...»

bet365

Η ΑΕΚ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία κόντρα στον Κισσαμικό στα Χανιά, με τον προπονητής της να στέκεται στην απουσία παιχνιδιών το τελευταίο διάστημα και στην έλλειψη προσπάθειας.

Οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να καθαρίσουν από το πρώτο ματς την υπόθεση-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου αλλά τελικά δεν το έκαναν, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Κισσαμικό. Αποτέλεσμα που σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη.

«Μας επηρέασε το διάστημα χωρίς αγώνες, χωρίς ρυθμό. Ο αντίπαλος ήταν πιο ζωντανός και φαινόταν. Δίκαιο το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αλλά, εντάξει, το καλό είναι ότι πήραμε ένα ματς στα πόδια μας πριν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ενωσης.

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης είπε τα εξής.

«Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί δεν παίξαμε καλά. Αυτό που φάνηκε ήταν η αγωνιστική απραξία και το μεγάλο διάστημα της αποχής χωρίς αυτό να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για εμάς αλλά τουλάχιστον είναι καλό που παίξαμε σήμερα αυτό το ματς για να βρούμε καλύτερο ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα τη Δευτέρα. Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είναι ότι υποτιμήσαμε τον Κισσαμικο γιατί είχαμε πει με τα παιδιά ότι η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του σαν ομάδα. Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην είμαστε αυτοί που θα τρέχαμε πίσω από τους παίκτες του Κισσαμικου. Θα τα δούμε όλα αυτά και εκτιμώ ότι η εικόνα μας τη Δευτέρα θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα