Κίνδυνος αφαίρεσης 3 βαθμών για τον Ολυμπιακό (pic)

Gazzetta team
Κίνδυνος αφαίρεσης 3 βαθμών για τον Ολυμπιακό (pic)

bet365

Η ομάδα του Πειραιά απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών και τιμωρία της έδρας της από 2 έως 4 αγωνιστικές.

Με αφαίρεση τριών βαθμών αλλά και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για 2-4 αγωνιστικές, κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, για τα επεισόδια στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 51' για 15΄από τον διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλο λόγω εκτεταμένης χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την Αστυνομία οι άνδρες της οποίας συγκρούστηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού εντός και εκτός γηπέδου.

Με βάση το δεδικασμένο από την περίπτωση της ΑΕΚ (ΑΕΚ-Ολυμπιακός) ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών εφόσον τα επεισόδια συνδέονται με βιοπραγίες κατά προσώπων, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4β. Ιδιαιτέρως επιβαρυντικό είναι το γεγονός ότι ο αγώνας στην Πάτρα διεκόπη για 15' ενώ στο πρόσφατο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε διακοπή.

Η ποινή μπορεί να φτάσει έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και έως 250.000 ευρώ πρόστιμο. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως πρόκειται για διοργάνωση ευθύνης ΕΠΟ (σ.σ. το Κύπελλο) - που έχει βαθμολογία (σ.σ. όμιλοι) - και εκτός των άλλων ότι θα παίξει ρόλο και η έκθεση της Αστυνομίας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα