Η ντροπή για τον τελικό τώρα έγινε ακόμη μεγαλύτερη!

Η ντροπή για τον τελικό τώρα έγινε ακόμη μεγαλύτερη!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το blog του στο gazzetta τα… νεότερα για τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα δικά μου μάτια έγινε ακόμη μεγαλύτερη η ντροπή στον όλο σκηνικό με τη διαιτησία του τελικού με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου ως 4ου διαιτητή, ουσιαστικά 6ο δηλαδή, αφού υπάρχουν εκτός από τους δύο επόπτες κι οι δύο βοηθοί γραμμής. Δηλαδή, τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή τον βάζεις να…φυλάει τους πάγκους!!!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη αποτυχίας αυτής της ΚΕΔ από το σκηνικό των τελευταίων ημερών. Υπάρχει ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος αυτή τη σεζόν έχει παίξει τρία παιχνίδια ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ (Τσέλσι-Γκαραμπάγκ, Σαχτάρ-Φέγενορντ, Παρί Σεν Ζερμέν-Σέλτικ), ένα προκριματικό Τσάμπιονς Λιγκ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Γιάνγκ Μπόϊς) , ένα προκριματικό Γιουρόπα Λιγκ (Παρτιζάν-Βικτόρια Πλίζεν), ένα προκριματικό Μουντιάλ Εθνικών ομάδων (Ολλανδία-Βουλγαρία) κι ένα φιλικό της Ισπανίας (με την Κόστα Ρίκα).

Κι αυτό τον διαιτητή, η ΚΕΔ δεν τον εμπιστεύεται για τον τελικό του Κυπέλλου, επειδή δεν τον θέλει η ΑΕΚ η, επειδή τσακώνονται για τους επόπτες κλπ, κλπ. Κι αφού δεν θέλει αυτόν η ΑΕΚ, θέλει ξένους ο ΠΑΟΚ!!! Και φέρνει η ΕΠΟ πέντε Ισπανούς και βάζει και τον Σιδηρόπουλο, και καλά για να υπάρχει ένας Έλληνας (η, για να μην πληρώσουν κι άλλον ένα Ισπανό;). Προσέξτε, όλα αυτά την στιγμή που η ΑΕΚ είχε κάνει ολόκληρη ιστορία για να παίξει ο Σιδηρόπουλος στον τελικό της με τον Ολυμπιακό!!!

Αλλά τώρα δεν τον θέλει η ΑΕΚ στον Σιδηρόπουλο, γιατί, λέει, θέλει τον Παπαπέτρου (βλέπε Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 και πέρσι και φέτος), ενώ τον Σιδηρόπουλο τον θέλει ο ΠΑΟΚ! Ο Σιδηρόπουλος που φέτος έπαιξε την ΑΕΚ σε νίκη εντός έδρας με τον Ολυμπιακό (3-2 στο πρωτάθλημα) και σε ισοπαλία στο Καραϊσκάκη (0-0 για το Κύπελλο), ενώ έπαιξε τον ΠΑΟΚ σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ήττα (2-3 στην Τρίπολη) κι ισοπαλία (στον Πανιώνιο). Και χωρίς να έχει δώσει αφορμές για ιδιαίτερα σχόλια, με βάση πάντα τα ελληνικά δεδομένα. Και που φέτος ορίστηκε μόλις σε δύο ντέρμπι (!!!), ενώ τέλος πάντων έχει τελειώσει υπό «νορμάλ» συνθήκες τόσα ντέρμπι εδώ και τόσα χρόνια.

Κι αυτή η ΚΕΔ παραμένει στη θέση της. Η ΚΕΔ που τον Αρετόπουλο μετά τον ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τον όρισε σε ένα μόλις ματς σε εφτά αγωνιστικές, ενώ τον Κομίνη φρόντισε μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να τον ορίσει τελευταία αγωνιστική, άσχετα αν μετά έκανε πίσω.

Όμως, η μεγάλη ευθύνη είναι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, που έχει αφήσει την κατάσταση να εκτραχυνθεί όσο ποτέ άλλοτε, παρότι έχει υποτίθεται την εποπτεία και επιτροπεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δηλαδή, πόσο χειρότερη θα ήταν η κατάσταση χωρίς την επιτροπεία των «διεθνών αρχών»;…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.