Μπιτσικώκος: «Η δική μας απάντηση σε όλα όσα γίνονται τελευταία στο χώρο» (pic)

Gazzetta team
Μπιτσικώκος: «Η δική μας απάντηση σε όλα όσα γίνονται τελευταία στο χώρο» (pic)

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Πανιωνίου, Γιώργος Μπιτσικώκος με ανάρτηση στο facebook στάθηκε στις τρομερές σκηνές που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, ενώ δίνει μια απάντηση γεμάτη νόημα για κάποιους που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει της συνέχειας.

Λάρισα - ΑΕΚ με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά:

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που το ταξίδι σε γεμίζει περισσότερο από τον προορισμό. Στιγμές που τις βιώνεις και πραγματικά δεν θέλεις να τελειώσουν. Τέτοιες ζήσαμε και χθες, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά -κυρίως- μετά τη λήξη του και για περίπου μισή ώρα.

Είναι η δική μας απάντηση σε όλα όσα γίνονται τελευταία στο χώρο. Και παράλληλα είναι η δική μας νοοτροπία και φιλοσοφία, αυτή που δεν πρόκειται να καταλάβει κανείς από τους υπόλοιπους που απαρτίζουν τον "μικρόκοσμο" που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικός αθλητισμός γενικότερα.

Φαντάζει παράλογο στα μάτια τους, το ότι εμείς ζούμε τόσο έντονα κάθε στιγμή τα τελευταία τρία χρόνια. Απορούν γιατί έχουν μάθει να μετράνε την ιστορία τους με τους τίτλους, τον όγκο των οπαδών τους και κυρίως με την "μαγκιά".

Σε ένα κόσμο που κυριαρχεί ο υλισμός, μοιάζει τόσο παράταιρο και συνάμα ανούσιο το συναίσθημα και αυτό είναι που δεν μπορούν να αντιληφθούν.
Από την άλλη πλευρά βέβαια, όλοι εύχονται να υπάρξει και μια "Λέστερ" στην Ελλάδα, αλλά προσοχή. Να μην γίνει αυτό εις βάρος της δικής τους ομάδας. ΠΟΤΕ.

Λένε όλοι τους ότι τους συναρπάζει η ιστορία του "Δαυίδ που νίκησε τον Γολιάθ", αρκεί το ρόλο του "Γολιάθ" που πέφτει νικημένος να μην τον έχει η δική τους ομάδα. Γιατί όταν γίνεται αυτό, θα φταίει πάντοτε κάτι άλλο. Η δική τους κακή βραδιά, το χορτάρι, οι "δανεικοί", η διαιτησία, το σύστημα που δεν τους αφήνει, το "μόνοι μας και όλοι τους". Και αυτό πάει σε όλους. Ανεξαρτήτως χρώματος.

Ήδη έχει ξεκινήσει -ευτυχώς από λίγα κολλημένα μυαλά που απλά θέλουν να πουλήσουν εκδούλευση- η δημιουργία κλίματος για επόμενους αγώνες. Γιατί; Μα είναι απλό. Στα δικά τους μάτια που βλέπουν μέσα από τα χρωματισμένα γυαλιά τους, είναι αδιανόητο να έχει μια ομάδα στόχο την 5η θέση. Είναι αδιανόητο να πανηγυρίζει επειδή κατάφερε κάτι κόντρα σε έναν πιο δυνατό και πλούσιο.

Αλλά ξέχασα. Αυτοί είναι που νοιάζονται για καλύτερο ποδόσφαιρο και για ισονομία, ενώ εμείς είμαστε απλά ένα... συμπληρωματικό κομμάτι στο δικό τους παζλ.

Υ.Γ. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν ενεργοποιώ τα όργανα του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ. Ίσως γιατί το θεωρώ ufair. Ξέρετε κάτι όμως; Το Fair Play δεν θα κρατήσει για πάντα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα