Ο Βιεϊρίνια σε ρόλο αντι-Μάτος

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Βιεϊρίνια σε ρόλο αντι-Μάτος

bet365

Ο Λέο Μάτος έμεινε στη Θεσσαλονίκη για λόγους αποφόρτισης (τη θέση του θα πάρει ο Βιεϊρίνια) και δε θα αγωνιστεί στον σημερινό (19.30) πρώτο ημιτελικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί στην επικαιρότητα να κυριαρχούν άλλα μη αγωνιστικά θέματα, υπάρχει όμως και ένα παιχνίδι σήμερα για τον ΠΑΟΚ, ένας ημιτελικός κυπέλλου, ο 30ος στην ιστορία του «Δικεφάλου» που θέλει για 19η φορά να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να υπερασπιστεί τον τίτλο, που κατέκτησε πέρσι στον Βόλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ενώ δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο Λέο Μάτος προκειμένου να πάρει ανάσες και στο ρόλο του θα δούμε σήμερα τον Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον Μάρσιο Αζεβέδο να ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα και στο αριστερό άκρο της άμυνας του «Δικεφάλου».

Ο Στέλιος Μαλεζάς, αντί του Ανχελ Κρέσπο θα παίξει δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα, ενώ η συμμετοχή του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Αθηναίος τερματοφύλακας, που ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στην πρωτεύουσα, ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και την Τρίτη (27/2) ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Αν δεν καταφέρει να είναι 100% έτοιμος, τη θέση του θα πάρει ο Ροδρίγο Ρέι, που για τελευταία φορά αγωνίστηκε ως βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος στις 25 Νοεμβρίου απέναντι στον Πανιώνιο, στο 2-2 της Νέας Σμύρνης.

Οι εσωτερικοί μέσοι θα είναι Κάνιας (ή Σάχοφ) και Μαουρίσιο, ενώ μπροστά θα ξεκινήσουν οι Κάμπος (δεξιά), Μακ (αριστερά), ο Πέλκας σε ρόλο «δεκαριού» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα