Η εικόνα μιλάει μόνη της για τις φάσεις του Ολυμπιακού

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Η εικόνα μιλάει μόνη της για τις φάσεις του Ολυμπιακού

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος μέσα από το blog του στο gazzetta ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ με τη βοήθεια του βίντεο.

Powerfest! 147 τουρνουά από 21/1 μέχρι 4/2. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επειδή ακούσαμε πολλά και διάφορα μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ…

Ότι ο Ολυμπιακός απείλησε την ΑΕΚ μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο…Ότι ο Ολυμπιακός ήταν επικίνδυνος μόνο από στημένες φάσεις…Ότι ο Ολυμπιακός δεν πάτησε την περιοχή της ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα…

Νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον να δούμε το βιντεάκι με τα χάϊλαϊτς του αγώνα. Γιατί η εικόνα μιλάει μόνη της.

Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8Tn_oJaA6kY

Τι μας δείχνουν λοιπόν τα εκτεταμένα στιγμιότυπα του αγώνα;

Ότι ο Ολυμπιακός απείλησε την ΑΕΚ πέντε φορές σε «κανονική» ροή παιχνιδιού. Με δύο σουτ του Τζούρτζεβιτς και τρία των Φορτούνη, Σεμπά, Μάριν. Από αυτά τα πέντε σουτ, εκτός περιοχής ηταν μόνο του Μάριν.

Ότι ο Ολυμπιακός απείλησε την ΑΕΚ μέσα από τέσσερις στημένες φάσεις, με σουτ των Ζιλέ, Μάριν και Φορτούνη και κεφαλιά του Σισέ.

Ότι ο Ολυμπιακός απείλησε την ΑΕΚ σε τουλάχιστον δύο αντεπιθέσεις, με αποκορύφωμα εκείνη στο 78’, όπου οι Φορτούνης κι Ανδρούτσος έχασαν μία από τις πέντε μεγάλες ευκαιρίες της ομάδας τους-οι άλλες ήταν από μία των Τζούρτζεβιτς, Ζιλέ, Σισέ, Φορτούνη.

Ότι ο Ολυμπιακός απειλήθηκε από την ΑΕΚ σε τέσσερις περιπτώσεις, εκ των οποίων τέλειωσε τις δύο, χωρίς καμία από αυτές να είναι αυτό που λεμε καθαρή ευκαιρία.

Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.