Γρηγορίου: «Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίς»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίς»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο όπου και θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς.

Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστέι πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «κυανέρυθρων»:

«Ηρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία θεωρείται από τις μεγάλες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζεται. Αυτό είχα τονίσει στους παίκτες μου καθ' όλη τη διάρκεια ων τελευταίων ημερών ή ακόμα και από την κλήρωση. Να περιμένουν δηλαδή ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η νίκη έγινε αυτοσκοπός για εμάς σήμερα (σ.σ. χθες).

Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα. Δεν θυμάμαι πόσες ευκαιρίες χάσαμε. Στα αποδυτήρια τόνισα στα παιδιά ότι η εικόνα του δεύτερο ημιχρόνου δεν θα είναι ίδια και ότι θα δεχθούμε πίεση, όπως κι έγινε. Κινδυνέψαμε κυρίως μέσα από στατικές φάσεις. Κάναμε αλλαγές για να κρατήσουμε τη μπάλα μπροστά και να βρούμε τα πατήματα μας. Πάλι στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες και ευτυχώς δικαιωθήκαμε με το γκολ του Γεσίλ στο τέλος.

Συγχαρητήρια βέβαια και στην ομάδα του Άρη για την αγωνιστικότητα της στο δεύτερο μέρος. Μακάρι αν πετύχει τους στόχους της, διότι πρόκειται για μία ομάδα την οποία χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα