Οι παλινωδίες για τον τελικό και η…μπλόφα!

Οι παλινωδίες για τον τελικό και η…μπλόφα!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta για τις απίστευτες παλινωδίες για τον τελικό και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη που δεν θα έχει καμία σχέση με το κύπελλο.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Άρης έκλεισε και τα τελευταία στόματα που…κελαηδούσαν και τον αμφισβητούσαν! Ανάλογα με το ποια συμφέροντα εξυπηρετούν διάφοροι η ομάδα του Άκη Μάντζιου άκουσε πολλά και διάφορα φέτος, αλλά η αλήθεια είναι μία και όση λάσπη και αν επιχειρούν να πετάξουν επιστρέφει στα μούτρα τους.

Ο Άρης φέτος απέκλεισε την ΑΕΚ από το κύπελλο και την έριξε από την κορυφή την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Ο Άρης νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό και τον έριξε από την κορυφή και αύριο μπορεί να του στερήσει και τις τελευταίες πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έριξε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ τον ΠΑΟΚ από την κορυφή και συνολικά η…υπερομάδα του συμπολίτη που θα έπαιρνε το…τρεμπλ έχει ένα βαθμό με τους κίτρινους και για να πάρει κανένα ακόμα πάνε να βάλουν τον τελικό 4 μέρες μετά το ματς της 19ης Μάϊου.

Ο Ολυμπιακός έχασε και αυτός 2 βαθμούς και μάλλον και τις τελευταίες πιθανότητες για να πάρει το πρωτάθλημα εκτός αν κάνει το 4 στα 4 και η ΑΕΚ αυτοκτονήσει.

Όλοι, λοιπόν, έχασαν βαθμούς και μάλιστα σε κρίσιμα, κομβικά παιχνίδια. Πλέον υπάρχει ένα ματς αύριο στην Λεωφόρο που παρά τα κλισέ που ακούγονται δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τον τελικό. Κάθε φορά που ακούω για…πρόβα τελικού μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι γιατί πολύ απλά όποιος το λέει δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και ειδικά τον Άρη. Μόνο…μπλόφα τελικού μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί από την μία ο Παναθηναϊκός θα καίγεται, ενώ ο Άρης σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο επικίνδυνος Αζέρος και ο ρέφερι του τελικού

AGAYEV_INTIME

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα ο Παναθηναικός εκτός αν ο Αζέρος ρέφερι επαναλάβει την διαιτησία του Σουηδοιρακινού. Ο Αγκάγιεφ που πέρσι έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι-αποβολή του Κουλιεράκη πάνω στον Ματέο, αλλά και στο ΠΑΟ-Άρης απέβαλε τον Καμαρά με ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα. Από την άλλη ο ΠΑΟ τον…γουστάρει πάρα πολύ τον Αζέρο αφού έχει το απόλυτο μαζί του. Απλά ο Άρης είναι πιο χαλαρός γιατί είναι…αδιάφορος, ενώ ο Αζέρος ξεκάθαρα επικίνδυνος.

Στον τελικό ελπίζω οι πληροφορίες για ελίτ Γερμανό να επιβεβαιωθούν, αν και παίζει και…Μαρτσίνιακ. Ίδωμεν…

Είναι δεδομένο όμως ότι θα έχουμε ένα ωραίο παιχνίδι στην Λεωφόρο και χαίρομαι με τις αποδόσεις στο Χ2. Θα μου πει κάποιος ο Βόλος απέναντι στον Πανσερραϊκό είναι σαν να παίζει Μπαρτσελόνα με τον Πάμπλο που ως γνωστόν δεν καταλαβαίνει από αυτά και χτυπάει όλα τα παιχνίδια στα ίσια και παλικαρίσια!

Τα παιχνίδια με τον τελικό χωρίς ντροπή!

Ο Μάντζιος αύριο δεν θα πάει σε πολλές εκπλήξεις αν και θεωρητικά θέλει τον Παναθηναϊκό στην τσίτα ως το τέλος. Γιατί; Μα επειδή μαθαίνω ότι η ΕΠΟ θέλει να κάνει τον τελικό Πέμπτη 23 Μαΐου. Και πείτε τώρα εσείς για ποιο λόγο αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πάρουν μία τέτοια απόφαση. Γιατί έχει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών στις 25; Γελάει ο πλανήτης με αυτή την δικαιολογία. Τελικό έχουν την ίδια μέρα η Αγγλία, η Σκωτία, η Γαλλία και η Γερμανία, αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει. Μάλλον είναι τυχαίο ότι 24 με 26 είναι προγραμματισμένο το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Λέτε να είναι αυτός ο λόγος; Εγώ που είμαι καχύποπτος λέω ότι ο λόγος μπορεί να είναι ότι στις 19 Μαΐου παίζει ο Άρης με τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι μόλις 4 μέρες πριν τον τελικό ο Άρης θα είναι πολύ πιο χαλαρός και προσεκτικός απέναντι στον συμπολίτη που πλέον λογικά την Κυριακή θα είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου και θα παλεύει για την 3η θέση.

Πολύ…βολικό, λοιπόν, να οριστεί ο τελικός μόλις 4 μέρες μετά δε νομίζετε; Χωρίς καμία ντροπή φυσικά. Είναι ή δεν είναι unfair για τους 2 φιναλίστ του τελικού να οριστεί ο τελικός 4 μέρες μετά από την τελευταία αγωνιστική και επομένως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα; Αυτά δεν τα υπολογίζει η ΕΠΟ; Για ποιο λόγο δεν κάνει τον τελικό στις 25 ή και στις 26 του μήνα; Θα συγκρατηθώ ως την οριστική απόφαση γιατί πολλές φορές, άλλα βγαίνουν προς τα έξω και άλλα τελικά γίνονται. Πόσο όμως προκλητικά είναι όλα αυτά και ενώ ακόμα στο Πανθεσσαλικό δεν έχουν μπει οι κάμερες παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου. Από εγωισμό που ο Άρης δεν δέχθηκε να πάει πρόβατο σε σφαγή στο ΟΑΚΑ και επειδή πλέον ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ο τελικός, διώχνουν τον κόσμο από ένα τελικό με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν πειράζει 2 ώρες μακριά είναι ο Λευκός Πύργος…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!