Αρης: Άλλη ομάδα σε ένα τελικό που πρέπει να γίνει με κόσμο

Αρης: Άλλη ομάδα σε ένα τελικό που πρέπει να γίνει με κόσμο

Αρης: Άλλη ομάδα σε ένα τελικό που πρέπει να γίνει με κόσμο

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τους… εχθρούς που φιλιούνται στο στόμα και τις διαφορές των αγώνων των play off με τον τελικό του κυπέλλου.

Είναι αλήθεια με όσα διαβάζω και ακούω το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Αν πρέπει να μπω στην διαδικασία των απαντήσεων ή απλά να προσπεράσω γελοιότητες και ασυναρτησίες όλες εκπορευόμενες είτε από ένα στείρο οπαδικό φαταουλισμό είτε από κατευθυνόμενες τοποθετήσεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Άρης έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Πολλά τα παραδείγματα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο πολύ εύκολα αραδιάζονται ένα κάρο ψέματα για να δημιουργηθεί εσωστρέφεια και προβλήματα στην ομάδα. Για τον τελικό για μία ακόμα φορά έχει εκτεθεί κόσμος και κοσμάκης, αλλά εκεί είναι απλά τα πράγματα. Η ΕΠΟ και η δημοτική αρχή του Βόλου είναι υποχρεωμένοι να έχουν έτοιμο το Πανθεσσαλικό για τον τελικό. Ο Παναθηναϊκός όπως και ο Άρης δεν έχουν κανένα λόγο να αποφασίσουν για το αν θα έχει κόσμο ή όχι. Από που και ως που έχουν λόγο οι ομάδες για το αν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες στον τελικό. Αν η μία από τις δύο δεν θέλει να πάρει εισιτήρια, δικαίωμά της.

Επειδή όμως όλο αυτό το διάστημα ήθελαν να στείλουν το ματς στο ΟΑΚΑ και…εκβίαζαν έμμεσα και με την τρέλα του κόσμου του Άρη για να είναι δίπλα στην ομάδα του, μπορεί να μην έχει κόσμο ο τελικός επειδή είναι…λίγα τα εισιτήρια που αντιστοιχούν σε κάθε ομάδα; Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αν και δεν έχει κανένα δικαίωμα για να το κάνει, εφόσον ο κ. Μπέος φανεί συνεπής και βάλει τις κάμερες ο Παναθηναϊκός θα κρίνει με την στάση του αν θέλει κόσμο ή όχι. Αν λοιπόν γίνει χωρίς κόσμο το ματς αυτό θα αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Φτιάξτε το γήπεδο όσοι πρέπει να το φτιάξετε, δώστε και από 7000-7500 εισιτήρια στις ομάδες να γίνει ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ και…ΤΕΛΟΣ!

Οι περίεργες συμπτώσεις και ο Άρης που…τρομάζει!

Πάμε στο άλλο θέμα της επικαιρότητας. Ο Άρης όποτε χάνει από ομάδα που δεν είναι των συμφερόντων…μας, έχει κάτσει να χάσει! Με τον Ολυμπιακό το 3-0 ήταν γιατί ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα. Με την ΑΕΚ γιατί ο Άρης κάθισε να χάσει! Στο μεταξύ φέτος την ζημιά που έχει κάνει ο Άρης στην ΑΕΚ με αποκλεισμό από το κύπελλο και γκρέμισμα από την κορυφή την τελευταία αγωνιστική δεν την έχει κάνει άλλος. Είναι τόσο θαυμαστές των κυβιστήσεων, ανακόλουθοί και σίγουρα μη παντελονάτοι όσοι πανηγύριζαν το γκολ του Μορόν στο 3-3, αλλά 1 μήνα μετά βρίζουν και στοχοποιούν τον Άρη (αλλά και την ΑΕΚ κατ’ επέκταση).

Όταν έχεις μάθει να λειτουργείς μόνο με αυτό τον τρόπο πάντα σκέφτεσαι ότι το κάνει και ο αντίπαλός σου. Η πλάκα είναι όμως ότι όλοι αυτοί θεωρούν τον Άρη των καλύτερων όλων που επιλέγει πότε θα χάνει. Αστειότητες. Για να τελειώνουμε. Στα παιχνίδια των play off ο Άρης προετοιμάζεται για τον τελικό. Δεν έχει τίποτα απολύτως να αποδείξει σε κανέναν. Φέτος έχει ρίξει από την κορυφή, 1 φορά τον Παναθηναϊκό και ανέβηκε πρώτος ο ΠΑΟΚ, 1 φορά την ΑΕΚ και ανέβηκε πρώτος ο ΠΑΟΚ και δύο φορές τον ΠΑΟΚ! Και αν χρειαστεί θα το ξανακάνει. Κυρίως όμως θα προετοιμαστεί για το κύπελλο και να καταλάβουν και οι φίλοι της ομάδας ότι η εικόνα σε κάποια παιχνίδια των play off δεν θα έχει καμία σχέση με το τι θα βγάλει η ομάδα στον τελικό.

Από κει και πέρα είναι φοβερή η σύμπνοια αλλά και το γεγονός ότι μετά το ΑΕΚ-Άρης αναπαρήγαγαν το ίδιο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ περί 4 στα play off του χρόνου τα μέσα των…εχθρών. Αυτών που πλέον συμπλέουν στα πάντα και βλέπουν την απειλή της…τέταρτης θέσης. Πάντα ο ένας είχε τον άλλο στο πλευρό του και αν πέρασαν 1-2 φορτούνες οι σχέσεις τους επανέρχονται πλέον στις αγκαλιές και στα φιλιά. Όσο για τις αποκαλύψεις περί αλλαγής συστήματος χρειάζονται 10 από τις 14 ομάδες να πουν ναι και αυτή την στιγμή η νέα συμμαχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ούτε…8. Θα είναι άλλη μία αποκάλυψη μπαρουφολογίας όπως πολλές άλλες, αλλά να τις αναπαράγουν ταυτόχρονα και με σχέδιο δείχνει την απελπισία τους. Το ότι κάποιοι έβγαλαν πέμπτο τον Άρη του χρόνου δείχνει την εμπάθεια, την μικροπρέπεια, αλλά και την πρεμούρα τους με τον Άρη. Βουντού στον τελικό κύριοι. Γιατί αν το πάρει ο Άρης…

ΥΓ1 Στο τέλος πάντα κάποιος μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο λέγονται και γράφονται ορισμένα πράγματα. Η στήριξη και η εμμονή πχ στο να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ έχουν την εξήγησή τους. Απλά για να την καταλάβετε όλοι θα πρέπει να έρθει η νέα σεζόν. Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ, όχι η αγωνιστική. Εγώ θα ευχηθώ καλή επιτυχία και ποιος ξέρει ίσως δούμε να αναβιώνουν και ορισμένες υποθέσεις.

ΥΓ2 Μην μιλάς δεν είναι απαραίτητο, μην μιλάς μπορεί να βγεις και τέταρτος. Μεγάλο άσμα της Χαρούλας που στέκεται απέναντι σε κάθε μορφή έπαρσης.

ΥΓ3 Πώς λέγεται όταν κουνάς το δάκτυλο στον Αρειανό ενώ όρμηξες στον παίκτη σου για το πέναλτι για να πέσει ο Άρης, σήκωσες πανό υπέρ του ΟΣΦΠ σε μπαράζ με τον Άρη και να αφήνεις υπονοούμενα για τα ΑΕΚ-Άρης ενώ εσύ έχεις πάρει 2 Χ στο 90 με το ζόρι. Την ίδια στιγμή αν έχεις πάρει και συ 1 μόλις βαθμό με την ΑΕΚ όπως και ο Άρης και μάλιστα έχεις χάσει και μέσα στην έδρα σου πώς λέγεται;

ΥΓ4 Κλέβω από το διαδίκτυο για να δώσουμε ένα εκπαιδευτικό χαρακτήρα στο blog. Οι χαμαιλέοντες είναι μια διακριτή και εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα σαυρών με περισσότερα από 160 είδη. Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και πολλά είδη έχουν την ικανότητα να αλλάζουν χρώμα. Διακρίνονται από τα πόδια τους, τις πολύ εκτεταμένες, εξαιρετικά τροποποιημένες και γρήγορα εξωθούμενες γλώσσες τους, το κουνιστό βάδισμα τους και τα λοφία ή κέρατα στο φρύδι και το ρύγχος τους. Οι χαμαιλέοντες είναι προσαρμοσμένοι για αναρρίχηση και οπτικό κυνήγι μέλισσας Ζαμπουάουα.

ΥΓ5 Και συνεχίζουμε. Η στρουθοκάμηλος είναι μεγάλο πτηνό, που ανήκει στην οικογένεια Στρουθιονίδες και στην τάξη Στρουθιονόμορφα των δρομέων. Υπάγεται στην ομάδα των ατροπιδοφόρων πουλιών, τα οποία στερούνται τρόπιδας στο στέρνο τους και δεν μπορούν να πετάξουν.. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πουλί που ζει σήμερα στον πλανήτη μας. Ζει σε αγέλες και τρέφεται με σπόρους, φρούτα και έντομα. Οποιοσδήποτε συνειρμός με το ελληνικό ποδόσφαιρο ή τον τρόπο λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπων σε αυτόν τον χώρο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αποτελεί μυθοπλασία… Ή μήπως όχι;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!