ΓεροΓιοβάισα: Αίμα και άμμος στο Κύπελλο, επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Αίμα και άμμος στο Κύπελλο, επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

bet365

Το «μενού» έχει δυο μεγάλα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας και ένα σπουδαίο ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπαρτσελόνα και ο ΓεροΓιοβάισα είναι εδώ για εσάς.

Βγήκε σχετικά εύκολο το Over στο Φενέρ - Παρτιζάν; Βγήκε. Ήταν ο Γκραντ μετρονόμος στη νίκη του Παναθηναϊκού; Ήταν. Έδωσε τις ασίστ που περίμενα; Τις έδωσε. Μας το χάλασε στο εκτελεστικό κομμάτι παρόλο που πέτυχε το κρίσιμο τρίποντο για το Τριφύλλι. Συμβαίνουν αυτά. Προχωράμε.

Σήμερα έχουμε τρεις ματσάρες για όλα τα... γούστα. Δυο μεγάλα παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και τη δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη. Ας τα βάλουμε όμως κάτω με τη σειρά.

Στις 19:30 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ζευγάρι από το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε την πρώτη φιναλίστ του τελικού. Η Ένωση διεκδικεί να διατηρήσει τα σκήπτρα της, ενώ οι Θεσσαλονικείς όπως κάθε χρονιά έχουν μεγάλο στόχο το Κύπελλο. Αμφότερες οι ομάδες προέχονται από θρίαμβο σε ντέρμπι και το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν. Ο Δικέφαλος έχει το ρόστερ για να προχωρήσει σε ροτέισον, ενώ ο Άρης αναμένεται να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα πάω με τον άσο σε συνδυασμό με το Over 1.5 σε τιμή 1.80.

Στις 21:30 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πρώτο ντέρμπι των δυο αιώνιων αντιπάλων μετά το περιστατικό με τον Χουάνκαρ. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, καθώς προέρχονται από ισοπαλία στο Περιστέρι και από ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Λαμία. Από την πλευρά του το Τριφύλλι έκανε το 2/2 επί Τερίμ με τον Αυτοκράτορα να είναι έτοιμος για το πρώτο του ντέρμπι. Θεωρώ πως και οι δυο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή που πληρώνει στο 1.98.

Tην ίδια ώρα με τη «μάχη» της Λεωφόρου το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού έχει δύσκολη έξοδο στη Βαρκελώνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα χρειαστεί υπέρβαση για να φύγει με το «διπλό» από το «Παλάου Μπλαουγκράνα». Στις επιλογές μας εμείς θα είμαστε λίγο πιο «συντηρητικοί». Καλή επιλογή οι Over 10,5 πόντοι του Κάνααν στο 1.83, όπως και τα Over 4.5 ριμπάουντ του Φαλ σε τιμή διπλασιασμού (2.00).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα