Το... μπαμ οι Ελπίδες Καρδίτσας, συμφώνησαν με Ιταλό προπονητή!

Gazzetta team
Το... μπαμ οι Ελπίδες Καρδίτσας, συμφώνησαν με Ιταλό προπονητή!

bet365

Οι Ελπίδες Καρδίτσας ανακοίνωσαν ότι έφτασαν σε συμφωνία με τον Γιάκομπο Λεάντρι για την τεχνική καθοδήγηση σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κουτσονάσιο.

Μεγάλη επιτυχία για τις Ελπίδες Καρδίτσας αποτελεί η συνεργασία με τον Γιάκομπο Λεάντρι, ενός φημισμένου και έμπειρου Ιταλού προπονητή, ο οποίος θα βοηθήσει στην προετοιμασία της ομάδας πριν τα μεγάλα παιχνίδια μαζί με τον τεχνικό Δημήτρη Κουτσονάσιο.

Αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο του συλλόγου να λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, πρωτόγνωρα στο γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα μας και έρχεται μετά την ανακοίνωση ότι νέος αθλητικός διευθυντής ανέλαβε ο Θεόφιλος Καλλιτσάρης, του οποίου ο Λεάντρι αποτελεί προσωπική επιλογή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Γιάκομπο Λεάντρι θα αναλάβει σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κουτσονάσιο την προπόνηση στα μεγάλα ματς με την παροχή της υψηλής τεχνογνωσίας του σε ζητήματα τακτικής και προπονητικής Κίνηση που θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο Πανελλαδικά αλλά και σε τοπικό επίπεδο στο νομό Καρδίτσας!

Η επίσκεψή του θα δρομολογηθεί και σε επίπεδο σεμιναρίου για την ομάδα των Ελπίδων και θα αφορά, πέρα από την ανάπτυξη και την ανάλυση προχωρημένων μεθόδων τακτικής και συστημάτων του παιχνιδιού, και την προώθηση προτάσεων για την ανάπτυξη και βελτίωση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας με βάση την Ιταλική Φιλοσοφία και τις παγκόσμιας κλάσης εμπειρίας του!

Το εντυπωσιακό CV που αποδεικνύει και την σπουδαιότητα του DEAL του περικλείει τα εξής:

FIGC Federazione Italiana Giuoco Calcio (Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου)
Είναι προπονητής της εθνικής ομάδας των γυναικών U23, προπονητής της εθνικής ομάδας των γυναικών U16. Από την 1 Αυγούστου 2018 έως και σήμερα.
FIGC Federazione Italiana Giuoco Calcio (Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου)
Αρμόδιος προπονητής της CFT Από την 14 Σεπτεμβρίου 2017 έως και σήμερα Gatteo A Mare, Emilia-Romagna, Italy
F.I.G.C. (Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου)
Επαγγελματίας προπονητής UEFA A.
Επίσημος παρατηρητής όλων των εθνικών ομάδων γυναικών ποδοσφαίρου της Ιταλίας.

Έχει γεννηθεί την 14 Ιουνίου του 1979, στην Τσεζένα. Έχει πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις γυναικείες Α και Β εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου και στην καθοδήγηση από θέση προπονητή της Ντίναμο Ραβένας, Καστελβέκιο και Σαν Ζακάρια.

Το 2013 και το 2014 καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στην βράβευση για τον ''ασημένιο πάγκο'' στην κατηγορία για τους καλύτερους προπονητές της Β εθνικής γυναικών της Ιταλίας.

Έλαβε στο Κοβερτσιάνο (περιφέρεια της Φλωρεντίας) την πιστοποίηση για άδεια προπονητή ‘UEFA A’, την σεζόν 2015/2016 αρχίζει η συνεργασία του με την Ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην θέση του παρατηρητή για τις εθνικές ομάδες της Ιταλίας και την σεζόν 2018/2019 αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των εθνικών ομάδων γυναικών U23 και U16.

2005/2008 Head Coach 1st Team Villamarina Cesenatico
2008/2010 Head Coach 1st Team Dinamo Ravenna (Women’s) Italian Serie “A2”
2010/2012 Head Coach 1st Team Castelvecchio (Women’s) Serie “B”. Promoted to Italian Serie “A”
2012/2014 Head Coach 1st Team San Zaccaria (Women’s) Campionato Femminile Nazionale Italian Serie “A”

BENVENUTO JACOPO».

 

Τελευταία Νέα