Εθνικός κατά Ιωνικού: «Τέτοιες συμπεριφορές πάνε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω»

Gazzetta team
Εθνικός κατά Ιωνικού: «Τέτοιες συμπεριφορές πάνε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω»

bet365

Ο Εθνικός, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά του για την συμπεριφορά των ανθρώπων του Ιωνικού στο ντέρμπι της Κυριακής, τονίζοντας πως με τις συμπεριφορές αυτές η ομάδα της Νίκαιας γυρνά το ελληνικό ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. εκφράζει τις έντονες διαμαρτυρίες της για την απαράδεκτη «φιλοξενία» που επιφύλασσε ο Ιωνικός πριν και κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Η μέθοδος γνωστή: Aπόπειρες εκφοβισμού μέσω «φουσκωτών» και εν γένει προκλητική συμπεριφορά επίσημων παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας που αλώνιζαν χωρίς τον παραμικρό έλεγχο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων προκαλώντας την αντίδραση των φίλων του Εθνικού.

Οι τελευταίοι γνωρίζοντας πως αυτό θα οδηγούσε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις δεν αντέδρασαν σε καμία περίπτωση, συμπεριφορά που για μια ακόμα φορά τους τιμάει, παρόλο που το επίπεδο πρόκλησης άγγιζε τα όρια του χυδαίου. Χαρακτηριστικό των τραμπουκισμών που βιώσε η αποστολή του Εθνικού είναι η άσκηση βίας κατά του εντεταλμένου οργάνου της Ελληνικής Αστυνομίας (Αντιμετώπιση Αθλητικής Βίας) που την συνόδευε επισήμως και ο οποίος χτυπήθηκε από την «επιτροπή υποδοχής» των γηπεδούχων.

Γεγονός καταδικαστέο που οφείλεται στους κακούς και ελλειπείς χειρισμούς του επι κεφαλής μέτρων τάξης της αναμέτρησης, που οδήγησε την αποστολή του Εθνικού να παγιδευτεί και να ασκηθεί βία τόσο στο προαναφερόμενο όργανο της τάξης όσο και στον επίσημο συνοδό της αποστολής του Εθνικού.

Τέτοιος είδους συμπεριφορές οδηγούν την κοινωνία και το ελληνικό ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω. Δεν προστατεύονται έτσι οι ομάδες κύριοι...πεταμένα λεφτά. Μην χαλάτε τα χρήματα σας σε τέτοιου είδους επενδύσεις.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. δεν θα μπεί στην διαδικασία ανταπόδωσης παρόμοιας συμπεριφοράς, δεν ταιριάζει άλλωστε στο επίπεδο του. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να δεχτούμε και να σκύψουμε το κεφάλι σε τέτοιου είδους τακτικές και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την προστασία του Εθνικού, των παικτών, των φιλάθλων και των διοικητικών παραγόντων του. Επιφυλασσόμεθα σε κάθε περίπτωση να προβούμε σε κάθε νόμιμη και αναγκαία ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα