Ιωνικός - Προοδευτική 1-0

Ιωνικός - Προοδευτική 1-0

bet365

Ήταν κυρίαρχος από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και φυσικά κέρδισε το ντέρμπι! Ο Ιωνικός επικράτησε με την γκολάρα του Κουιρουκίδη με 1-0 της Προοδευτικής που σε όλο το ματς είχε παθητικό ρόλο.

Το αφεντικό της «Γρηγορίου Λαμπράκη», τουλάχιστον μέχρι το ματς του δεύτερου γύρου στον Κορυδαλλό είναι ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νεάπολης κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο, έχοντας ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 1-0. Από την άλλη η Προοδευτική περιορίστηκε σε όλο το ματς σε παθητικό ρόλο, αφού δεν υπάρχει κάποια φάση που να διεκδίκησε κάτι. Άλλωστε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ιωνικός έπαιζε την αντίπαλό του στο... μισό γήπεδο.

Στο πρώτο μέρος, υπήρξαν ελάχιστες φάσεις. Για την ακρίβεια μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο, ο Ιωνικός μπήκε καλύτερα στο ματς, κυκλοφορούσε περισσότερο την μπάλα και στο 22’ άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ.

Ο Κουιρουκίδης, με εξαιρετικό αριστερό πλασέ πλήγωσε την πρώην ομάδα του και έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Από την άλλη, η Προοδευτική, μετά το 30’ προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στην αντίπαλη εστία χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν ξανά πιο δυνατά.

Μάλιστα, ο Κουιρουκίδης που ήταν κι ο κορυφαιος του ματς, για χιλιοστά δεν έκανε το 2-0, μιας και έπεσε για να κάνει την προβολή αλλά δεν βρήκε την μπάλα. Η συνέχεια βρήκε τους «βυσσινί» να έχουν τη διάθεση να ισοφαρίσουν αλλά πέρα από πίεση σε κάποια διαστήματα του ματς και πάλι δεν μπόρεσαν να βρουν ουσία. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της «Προο» ήταν η εξ επαφής κεφαλιά του Ξυγκάκη στο 93' που κατέληξε άουτ!

Μέχρι το τέλος της αναμετρησης δεν άλλαξε κάτι, ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 1-0 και έφτασε τους 11 βαθμούς, αφήνοντας την Προοδευτική στους 7.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα