Θύελλα Καμαρίου - Χαραυγιακός 3-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Θύελλα Καμαρίου - Χαραυγιακός 3-1 (vid)

bet365

Μετά την πορεία της μέχρι τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, η Θύελλα Καμαρίου σημείωσε και την πρώτη της νίκη Γ' Εθνική, επικρατώντας 3-1 του Χαραυγιακού.

Ακόμα μια ιστορική στιγμή σημειώθηκε για την Θύελλα Καμαρίου το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη, στο παρθενικό της παιχνίδι στη Γ' Εθνική (σ.σ. αναβλήθηκε αυτό της πρεμιέρας με το Αιγάλεω) επικράτησε 3-1 του Χαραυγιακού στη Σαντορίνη και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Βέβαια, το παιχνίδι δεν άρχισε και με τους καλύτερους οιωνούς για την Θύελλα. Αρχικά στο 27' ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα του Ζανελάρι, με τους πιο έμπειρους φιλοξενούμενους, να βρίσκουν το γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, στο 41' ο Κασσιανός με εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Ανδριόλα κι έγραψε το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Τα πάντα άλλαξαν με την έναρξη της επανάληψης, μιας και η Θύελλα κατάφερε να φέρει γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ζαλενάρι σέντραρε και ο Αργυρίου με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1. Αυτή ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα της Σαντορίνης, καθώς στο 62' έφτασε και στην ολική ανατροπή!

Ο Ερρίκος σέντραρε και βρήκε τον Ρέτζο ο οποίος από το δεύτερο δοκάσρι με κεφαλιά έγραψε το 2-1 φέρνοντας το παιχνίδι τούμπα. Η Θύελλα πραγματικά κυριάρχησε στην επανάληψη καταφέρνοντας να φτάσει και σε τρίτο τέρμα όταν ο Αργυρίου με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ερρίκου, έγραψε στο 75' το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Λυγνός (62' Αρβανίτης), Σπανός, Ρέτζο, Γελαδάρης (46' Δαβιλας), Φίλων, Σιμιτσής, Φύτρος Σ., Αργυρίου (79' Γατσέλος), Ζανελάρι (90+3' Καψαλης), Ερρίκος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Βακερλής, Στ., Τσίρος, Ράμμος, Κόντι, Μαραγκουδάκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Γιαννόπουλος (70' Μπαλάσκας), Φερεντίνος (86'λ.τρ. Τσουκαλάς), Αγγελόπουλος (68' Βιεννας)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα